Wednesday, May 11, 2011

kHas bUat kAm0oO ~~


ok, memula sekali hest nak ucapkan ribuan dan jutaan terima kasih yang sudi melawat blog hest..tak kisahlah dari yang hest memang kenal atau tak..kawan-kawan dari cabang mana pun..Blogger, YM, Sekolah, kawan-kawan Keta, FB, atau yang tersinggah kat sini dan para stalker.

kenapa tukar header dan background baru? jawapan dia, nak jadi diri ni kuat.. supaya orang tak igt blog hest yang macam taman bunga dulu makna tuan dia pun dah berubah jadik bunga sesangat..tak.. still macam mawar berduri macam dulu...tapi still memberi keharuman pada orang sekeliling sehingga mereka tersenyum.. ekekeeke...

ok, kali ni banyak sikit cerita, sedikit cacamarba banyak hal dan topik.. hope kawan-kawan tak kisah... tadi masa hest duk belek blog hest ternampak kat myreaders mengenai ni...


hest tengok..  eh jauhnya mai nih... sapa plak ni.. agak sikit pelik la.. sebab rasa tak de pun kot kawan-kawan dari sana, atau follower hest, atau those which followed... hurm... tak pelah, maybe mat salleh tersesat kot... so, saje jerk lah gatal check detail visitor tu... uik... biar betullllll ... cer tengok..cer korang tengok..


dia datang sini direct ?????!!!! ouh makin menjadi kekompiusan dan kekeliruan... siapakah tuan punya badan..ouh siapakah gerangan anda?? spammer??? mustahil..mustahil..mustahil...dia tak pernah detect spammer datang sini.. kenapa aku kalut sangat?? heheh tak de apa lah...cuma terkejut.. sebab kalau direct, means dia datang sini, melalui alamat yang betul tanpa dia search "hest" ke.."hestyrezyuda" ke, "liku-liku hestyrezyuda" ke...memang melalui url direct without through shout box mana-mana blog yang aku tinggalkan jejak ke.. atau dari komen-komen aku dari sape-sape punya blog ke... ha, jadi itu yang buat aku teruja tu.. hehehe.. juz it sebab area sana setahu aku IP diorang tak konsgi-kongsi macam kat malaysia..means orang tu memang ada kat florida... itu jerk.. yelah.. blog tak pemes..kot ada readers dari jauh ..jakun le sekejap.. hahahahaha.. pape pun.. terima kasih kawan.. lepasni jengah lah lagi.. jgn lupa tinggalkan jejak ea :D

ok next story

aku skang ni, kan dah jadi BONDA .. so, masa-masa terluang terutama weekend, aku akan turun bandar kinrara, main dengan dhia delisha... so, pada ramzan... nah... ni video anak along.. anak akk pasni, kalau ima balik kampung nanti ima ambik video alif hakimi plak k... dhia delisha ni becok sikit.. maklum le, pompuan.. kalau kimi dia banyak senyum dan diam jerk... bajet-bajet cool la.. ekekeke.. so, layan la 3 video si dhia delisha bechok ni eak... check it out..

video

video

video

nextttttt....

k guys.. ni lak khas untuk korang.... hikhikhik... aku rasa pasni aku nak upload la video cover aku yang lain.. hakhakhak... ok, ni lagu evergreen dari dato' sharifah aini, tiada lagi maaf bagimu.. kalau dengar pitching ada larik sikit.. tutup tinge k...sebenarnya tak niat nak record untuk publish... sebab setahu dan seperasan hest la, HP sony hest ni record video dia juz 1 minit lebih... eh tetiba yang ni lepas lak 2 minit... apa lagik... masa tgh nyanyi tgk panjang jerk lagik.. aku pun nyanyi jerkla... masa perasa plak saat minit 1:14 , ha tu kang yang hangpa dengar macam bunyik semput campur terkejut.. hahahaha,,, ok guys.. chill yeah...

video

4 comments:

HonEyBuNNy said...

jeng2....saiapakah yg datang melawat tu...hehe..

sedappnya nama dhia delisha....apa mksd dia?

hestyrezyuda said...

nur dhia delisha... cahaya bijaksana delisha lupa plak.. hahahaha... tu lah ila sapelah agaknya tu

Piah Becok said...

*muka serius macam sirius black* aku kene didik kau kasi nafas panjang lebey masa nyanyi ni... lagi2 masa nada tinggi.



hua hua hua huahua..... huathing!!!!

hestyrezyuda said...

hahahhaa.. aku tak budget langsung nak rakam untuk publish :P

klik iklan ni tak kena bayar pun