Tuesday, May 10, 2011

fuuHH kiri.. fuuHH kanan.. mintak di JAUHkan...





ini sape yang ngaku lesbian pun aku tak tahu lah ni.. kejadian sebenar nya macam ni..



budak : saya nak cari pet sister
aku : pet sister tu apa? dah macam binatang perliharaan dah..
budak : kakak angkat... gelaran lain selain adopt
aku : ooo...eaaaa...?
budak : yup ..
aku : tapi aku tak ley jadik akak angkat hang
budak : kenapa..? but you are a sister right?
aku : but i'm lesbian ..
budak : ouh, its ok.. but i know u will be a good sister.. 
aku : how you said like that... i'm a lesbian.. that not a good thing and a good moral...
budak : its ok... i dah biasa dah..i ada jer kawan-kawan yang macam you... but i ok..nanti boleh la i tolong-tolong ingatkan you this thing tak boley... this thing not good to do..try to help to change
aku : but i never feel ok for pet relationship..

in others situation...

budak : hey u.. buat apa?
aku : tak wat apa
budak : oneday, u mesti akan jadi mabuk kepayang
aku : hurm???
budak : yelah.. i call u everyday...i sent u sms.. even u never reply.. but i'm ok.. so, becoz  this way, oneday u akan tertunggu-tunggu my call and sms.
aku : ha???!!! (sambil tangan didada mata ke atas)
budak : serius... u will be..
aku : wait and see.. who will be.. 



and nowadays....
.

budak : frankly speaking..i like and adore u.. but i guess u felt like i was interrupting ur life..btw.sorry ..do take care and bye...

budak : sorry sangat2.. i tercall u.. hp dalam pocket, tak perasan.. i was looking my bro training, maybe tertekan ur number masa i duduk.. sorry again..

budak : mornin enjoy your day..i'm quite bz today... i guess i started fall to u..hehehe..love u..bye

budak : asallah malam-malam ni i psycho..haish sumpah ! i like u..n rasanya  cam dah fall in love with u..hahaha gilekan?? but thne i rasa, i kena buang perasaan tu.. mesti u ada perasaan nak life ormal with men, and have a kids..k lah, sorry kacau... bye..



adoiyai... aku dah mula kompius, ni memula sape yang ngaku lesbian nih????? 

8 comments:

3LiN4 said...

hahahahahhaha... mcm2 la dunia ni :))

Piah Becok said...

o_0??
sangap ke ape budak tu kak oi????
mungkin kko kene ketuk dahi dia dengan hammer barang 5,6 kali baru dia ok..
hahaha

RyN JoY said...

hehehe....dia pla yg jadi lesb kak.. dah tertuko pla...lucu2... luv u 2 la...say 2 dat budak..hihihihi...funny nye... skunk akak pla tegur dia mana x blh.. mana x gud...hihihi

_chenta^moimoi_ said...

hahahah~naseb la eh....manusia skang macam2 ada... :) tepuk dada tanya iman :) chill beb

hestyrezyuda said...

elina : haadoihh!! nak buat cenggano .. skang aku plak yang takut nak cajab kol dia... wakakaka

hestyrezyuda said...

piah becok :

tak mau la aku jumpa dia... tapi kot ada version HP yang ley kuar tangan kat skrin then ketuk pala dia aku mau.. hahahahaa

hestyrezyuda said...

ryn joy :

dik... tak kuasa akk dik... tegur pun idak..dia lagik pandai dari akk kan?? so dia pikiiiiir la sendiri..

walhal akk cakap dgn dia, biasa2 jerk.. akk borak dengan korang lagik mesra dan manja..puuuuuuuuunnn dia nak tangkap lentok.. pening..pening... hahahaha

hestyrezyuda said...

amoi :

hahahaah.. adoi kalau yang lelaki kalo buat kita gitu.. mau jugar gegar iman ni... ini kalau pompuan... iman aku pun jadik kompius nak kasi reaction apa... ahahahahahaa

minta di jauhkanlah oooiii... tak mau..tak mau...

klik iklan ni tak kena bayar pun