Wednesday, May 25, 2011

kawan-kawan blogger ...JOM KITA CAMPIIINNNGGG..!!



aku minta maaf pada kalian.. biarkan blog tak berupdate... lama jugak tuh.. minta maaf, kondisi kesihatan amatlah tidak memberangsangkan, dan hari ni pun, dikira masih tak sihat, tapi dah boleh ngadap komputer kat opis balik dah.. miaahahahaha... tekak sakit.. kepala bengal.. itu perkara biasakan buat masa cuaca skang yang amat-amat tidak menentu, kan?... jadi aku minta maaf sangat-sangat.. hari-hari aku bukak blog ni, tapi nak update macam tak berselera lah plak... minta maaf sangat-sangat ya.. walau aku tgk trafik, blog aku masih di kunjungi kawan-kawan... minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki kepada kalian .

ok, now.. aku nak invite pada sesiapa kawan-kawan blogger yang sudi nak join camping yang aku nak buat pada 11 & 12 JUN 2011 ini di.. tapak perkhemahan LAMAN BANGKINANG, BATU KIKIR, NEGERI SEMBILAN... bayaran dia sebanyak rm 40, ok bayaran ini termasuk duit khemah, duit BBQ, dan duit untuk aktiviti malam yang akan di sediakan pihak Laman Bangkinang....

so aktiviti yang akan di lakukan adalah.. jeng..jeng..jeng.. siang pada 11hb tu, kita akan  cuba untuk sampai jam 11pg di sana, selepas ambil khemah, kita akan terus ke JERAM TENGKEK untuk mandi manda sampai petang..malamnya, kita akan berBBQ dan akan berkativiti dengan orang-orang di Laman Bangkinang..dan selepas aktiviti bersama penduduk Laman Bangkinang, kita akan buat aktiviti unggun api.. esoknya pula, kita akan pergi melawat ke muzium barang lama milik peribadi penduduk setempat dan mungkin kita boleh nak sambung mandi di jeram tengkek ..

jadi pada kawan-kawan blogger yang berminat, boleh telifon hest di talian 0126578942 untuk maklumat lanjut dan akaun bank yang hendak di bank in kan.. OUH YA TARIKH AKHIR BAYARAN PADA 4 jun 2011

4 comments:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Terima kasih atas jemputan.
malangnya tak dapat sertai disebabkan 11 tu parent balik umrah. 12 tu haruslah menghadap mereka dan ada jemputan pertunangan kawan :)

HonEyBuNNy said...

macam best ja campingg neh...

ila bulan 6 busy sangat2 la dear....berterabur esmen xbuat..hehe...

nanti upload la gambar2 camping tu..pasti menarik..;-)

Marsha said...

camping kemana?? lama tol tak camping.. dah anak ni jgn mimpilah

Piah Becok said...

bulum pasti sayang.... bulan 6 wa manyak ektibiti... nanti wa try selit time tu kot free ye..

anyway, aku tag kau. sila ke blog aku duhai hesty the vogue!
terbaru--> HAMBA ZAMAN SEKARANG: ulasan ringkas

klik iklan ni tak kena bayar pun