Wednesday, February 9, 2011

tag dari piah piot

ok dengan perasaan sebal aku di tag oleh cik PIAH BECOK dia membalas dendam kerana telah di tag oleh membernye cik NORFA NIL

(ha.. bawah ni header si piah becok )
  
(yang atas ni pulak header si norfa nil)

ini syarat2 yang aku copy dai blog si piah... tak tahu le aku pun kena letak ke tak semua-semua nih
aku belasah jerk letak.. hahhahahaha


 ok so.. yang bawah ni adalah lagu-lagu korea yang aku minat... aku rasa memang ni dua jerk rasanya... tak de yang lain.. hohoho.. jom kita dengarkan sama-sama... 

 (1)

 ...
ini lagi ONLY YOU swing version (happy version)  yang di mainkan dalam filem only you lakonan eun jae, lagu ni di nyanyikan oleh Kim Young Hoon pada track 8 of the ost.. cuba dengar kot selama ni korang terlepas pandang lagu ini di nyanyikan orang korea... memang nyanyian asal lagu orang putih .. tp rentak dia slow, dan amat mendayu..

(2)


Soundtrack of Korean TV series "My Girl"
Korean title: 마이걸 (Ma-i-geol)

Song title: Never Say Goodbye
Artist: Mario & Nesty
Album: My Girl OST

ok, ni lagu yang aku minat dari tahun 2006, aku suka starting dia, dan lagu ni menjadi msg alert pada hp sony aku... sape pakai hp sony mesti tahu kan, untuk msg dia akan ambik dalam 30-40 saat dari lagu, so aku dapat la rentak music box yang menjadi intro lagu ni.. sweet kan???


ok jujur.. aku tak minat tgk cerita korea sebenarnya.. aku memang jarang tengok.. sama macam cerita indon.. sebab cerita diorang episod dia panjang-panjang... then.. selalu nye.. sikit lembap... sebab tu aku tak suka.. letih nunggu, lagik satu sakit jiwa... hahahahahaahaha.. tapi lagu-lagu yang aku minat nih, bukan dari tontonan filem, tapi memang aku minat lagu dia.. bukan impak dari filem.. ekekeke ok tak??

oh ye, aku tak tag sape-sape sebab aku tak sekejam si piah.. wakakakakakaka.. laaaaaaarrriiikkkkkkk


cerita waktu ini

►  hakikatnya aku tak tahu nak tag sape.. ekekeekek
►  kat opis skang, tgh layan perut yang memulas manja.. adehh
►  semalam ym dengan MR.BM huhuhu lindu lol

            

3 comments:

aji said...

oit nenek...
ade ke xminat korea???
dasar jawa punye orang...
=)) =)) =))

eyhhh... ke nepal???
:-|

hestyrezyuda said...

cisss... hawau ko aji.. aku keturunan parameswara la... eh bukan.. mahatma ghandi.. huh..!~

Piah Becok said...

mahatma gandhi? tamil mari la ni??? haha

klik iklan ni tak kena bayar pun