Saturday, February 12, 2011

apa pandang-pandang???????


hahahaahhaha
aku nih memang kadangkala pelik orang nye
tak payah kata..aku sedar
wakakakakakaaka
aku bisan giller bila...
tiap kali yang datang opis aku..
mesti kompem-kompem pandang PC aku
haih... ilang privacy mak nyah...
oleh kerana aku rasa macam tak selesa(susah nak chat)
aku mula terpikir sesuatu.. nak tukar background dekstop dgn screen saver lah
so mula la.. setan bertanduk ku tumbuh... waaaakakkakakaka

aku mul la bukak powerpoint creat menda tu...
aku set.. as dekstop background dgn screen saver sama... korang nak tahu apa aku but??
ni hah... jeng..jeng...jeng..


wakakaakakakaka amacam??? garang kan??? hahahahaha

korang bayang kan... 
bila orang toleh terbaca ni.. mau tak ke diorang terus pandang depan
kesan nye.. semua orang tegur aku..
"weyh, asal garang sangat tu... "
ekekekekeke.. kelakau plak..
tapi sampai ke petang aku rasa plak tak selesa
nampak macam kasar sangat plak..
so nak meneutralkan keadaan
aku dit lagik beberapa pic
untuk aku settup kat screen saver macam gambar2 di bawah nih




hahaha amacam?? cara tak?? ekekekekeke
so, sekarang ini aku nye dekstop 


kenapa aku tukar???? 
terasa yang first tadi tu garang sangat plak... hahahahaha
tp yang tu still jadik screen saver aku juga...
comel kan??
icon2 tu semua hand made ok...
aku wat sendiri.. ectually yang marah tu..
gambar mata tu aku ambil kat google..sebab tu dia warna putih
hahahaha
nak ambil pic2 aku tu.. minta izin dulu ea... ekekekeeke

4 comments:

student said...

jangan garang-garang kak..:)

UPDATE!
Hargailalah kawan selagi dia ada
Akhirnya.. Hosni Mubarak letak jawatan

Piah Becok said...

ko memang garang kak... hahahhaa..

alirazakredwan said...

hahahaha student & piah...

kakak ko ni garang.. tapi kalau kena gaya manja korang tak terlayan nanti .. :P ekekeeke

ahsfantasy24 said...

wallpaper ea sis?
nice ngat..! hehe kc woning ket :)


Terbaru:
Kalau Kamu Bercinta, Harap Kamu Jadi Macam Dia!
Kalau Dia Asyik Ulang kesalahan Sama, Kamu Geram Tak?

klik iklan ni tak kena bayar pun