Sunday, January 30, 2011

demi mereka ^_^



ayah still tak boleh bergerak banyak, luka dia masih tak ok lagi.. kadang kala dia macam tak boleh tahan je. kesian tengook dia. kakak aku, kul 5am tadi aku hantar ke hospital, a bit bleeding.. doktor tahan wad. sebab baru bukak 1.5 inchi pintu rahim dia. jadi aku kena berkorban, kehulu kehilir uruskan semua..dari kakak aku, ayah aku, mak aku.. hurm.. ^_^ tak pe.. demi mereka.. memang aku willing.. sebab aku lagi suka uruskan sendiri, aku tak suka orang lain uruskan melainkan aku memang betul tak mampu.. mak aku telefon mak sedara aku awal pagi nak suruh teman pun aku marah. sebab aku boleh jaga dioang.. aku boleh uruskan.. :P jahat aku ni kan .. ketegaq :P

now, perut aku macam tak selesa.. mual macam nak muntah, tak tahu kenapa.. aku rasa sebab perut aku masuk angin... kembong semacam sehari dua ni... memang rasa tak sedap je..asal jangan food poisoning sudah. sape plak yang nak uruskan mereka-mereka di atas...

my luvly widad petang ni syafiq nak datang tolong tengok kan.. banyak plak sakit dia... haih..~ nasib ada kawan pomen yang baik hati... thanks syafiq..^_^ jasa mu akan di kenang sampai bila-bila :P 


(ni lah my luvly prince chaming.. WIDAD.. hensem kan :P)

saje je nak upload gamba kete aku besar-besar.. hahahhaahah.. ouh ya.. kipas kesayangan aku dah patah.. bilah dia patah.. kipas duduk tu  kan.. aku pegi langgar gedebush!  jatuh masa tangan aku meraba-raba nak tutup alarm.. selamat bilah dia patah semua.. nasib yang lain ok, so juz pegi cowboy beli bilah jerkla karang..

ouh a.. kawan-kawan doakan ya, kakak saya selamat lahir kan Aliff Iman.. ^_^ doakan kedua-duanya selamat ^_^ .. dan juga kesihatan ayah dan mak saa sekali ^_^ ....terima kasih kawan-kawan^_^

1 comment:

Piah Becok said...

waaaa.... selamt selamat. dapat baby nanti hapdet aaa

klik iklan ni tak kena bayar pun