Monday, December 6, 2010

i know that is wrong but i still did it ..T_T.. i'm so sorry .. T_T


.
ni semua kisah hari ni la..
pepagi lagi dah hilang mood .
.ni semua kes pasal aku tak berniaga..
jujur...
demi Allah..
aku memang dah niat nak berniaga..
tapi bila aku pikirkn balik ketiadaan ramai staff aku terpaksa tangguhkan niat tu.. tapi pepagi samn dah kol..
serius..
hati berbunga riang
perkara pertama dia tanya..hari ni berapa bungkus aku buat?
aku jawab jerk la jujur..
aku tak buat hari ni
dia tanya kenapa??
aku jawab,,sebab ari ni ramai cuti..
dia tanya mana tahu?
aku kata memang.. arini ramai cuti.. kereta pun tak banyak...
terus dia kata..
seri kalau nak berniaga, jangan dipikirkan orang.. tapi pikirkan diri sendiri dan perniagaan.. bukan suka-suka seri boleh berniaga atau tidak.. hari-hari mesti ada.. walau pun sedikit.. kalau tak orang benci..

aku terkedu
serius terkedu..

terus dia kata.. tak pelah.. seri jagalah diri
aku tanya.. maraH seri ke
dia kata.. tak lah.. tapi ntah.. kecewa sebab hati seri tak bulat pada apa seri buat...




jangan lah marah aku...
aku terus rasa DOWn kau tahu tak
aku harap ada orang sentiasa sokong aku
hulurkan aku kefahaman waktu aku keliru
tapi kau marah aku lak
serius ..PEDIH

7 comments:

aji said...

len kali wat time cuti n anto melaka la sis...

tuk abg samn,jpe kat prcnt 9!!!

HonEyBuNNy said...

sabar eh....salam maal hijrah..

hestyrezyuda said...

aji... baik aku terus buat kat umah ko jerk.. then lagik satu... sape lak samn yg ko nak jumpa kat precint9 ni?? hahahahaa

hestyrezyuda said...

qila.... salam maal hijrah juga dik ^_^.. ya bersabar kakak mu ini..

hestyrezyuda said...

qila.... salam maal hijrah juga dik ^_^.. ya bersabar kakak mu ini..

... said...

salam.. sesungguhnya masa itu adalah ibadah. sabar :)

hestyrezyuda said...

terima kasih :)

klik iklan ni tak kena bayar pun