Friday, September 18, 2009

BROTHER *** TEAM??? WHAT THE **** THIS???

ekekkkeek... orang kata.. tajuk biar gempaq... lalala~~

gempaq tak gempaq la bro.. but this annoying thing la bagi aku... we are the chatters.. but not a tough community laaaaa... ( hey !! suka aku nak cakap apa pasal benda ni hea.. ni blog aku... so SHUT UP !!! ) yang suka2 konon nak lantik aku as chief dalam group melaka2 for decide every thing proposal for big group( konon laaaa) like brother bob nih.. konon nak bagi around 1k or 1.5k if nak wat something event.... errr.... biar bonar.. dapat kutipan dana dari mana ni??? huhuhu.

aku tak paham.. bukannya ada pape yang teramat bagus pun... so untuk menyenangkan dan menunaikan janji aku pada orang yang begging aku untuk join them nih.. aku bincang juga la dengan budak melaka2... so jawapan yang aku dapat lepas aku bagi talk untuk 1 BARIS yang pertama... 1 baris baru jer tau nih.... pergh... budak2 nih dak gelak sakan...then macam peluru berpandu kaw2... bunyik tak nak sokong... ekekeke...(aku suka...aku suka..aku suka...)

aku dah agak dah... aku kenal budak2 aku... tak yah cakap pun tak pe sebenarnya..tapi dah janji kan..hukhukhuk. melak2 bukan KATAK BAWAH TEMPURUNG tapi mana blh dalam 1 kapal ada banyak nakhodah.. boleh pecah kapal... melaka1 nak ajak melaka2 join untuk wat gath pun budak2 nih dah garu pala... bukan tak sudi... tapi diorang tahu pasti akan ada benda tak kena..kalau as guest diorang tak kisah.. ni nk berganding bahu membuat sesuatu... ni kira room adik beradik nih....kalau yang room lain perut mak tu..kompem banyak tacing..dah lah bahasa melaka kasar.. bak kata diorang la...kang semua tak ley nak accept.

yang aku pelik...aku penah join diorang as guest pun hari tu diorang tak ley nak bagi 100% good peformance 4 entertain... ni nak ajak join??? kompem macam ***** je diorang akan buat kat adik2 aku..

so the best way... kami tak kan join your club...sukati nak kata apa..kamii masuk room tu hanya nak carik kawan..bukan tubuh 1badan atau organisasi yang boleh peningkan kepala...sebab jenis kami...sape yang ada..mari bersama..tapi komitmen pada diri dan keluarga harus di utamakan..

so, susahkan nak join korang. dan korang kompemnye tak kan dapat masuk 1 kepala dengan kitorang..ahahaha....

9 comments:

r341 10v3 said...

sy selaku chatterz melaka 2..amat la tidak berstuju main gabung2 ni..xbest..melaka 2 pon dh ckup happening dh..klu ade melka 1 jadi "hye pening la"...hahhaa..tol x kak mim:">

someone someplace somewhere said...

me t0o..... hurm ntah mende2 je tah... aku paham niat baik mereka tpi aku lgi paham niat yg xbaik mereka sebab sejarah mengajar siapa mereka dimata kami semua... makanya... simpan je la udang yg korg taruk belakang mee tu ye..... pisang xmungkin berbuah 2 kali..salam tidak setuju dari kami wakil melaka 2 kepda president brother bob ek...

hestyrezyuda said...

ekekek.. aku dah agak dah korang nye jawapan nih.. aku malas nak cakap byk.. but u know.. brother bob tu asas dari jb5 bukan melaka1 jgn slah info lak... melaka1 adalah adik beradik 1 senegeri kita yang pernah mencadang kan untuk gabungan gath 2 room.. tapi tetap tak dapat sokongan padu.. but anyway.. its ok... mungkin 1 hari n anti pasti akan boleh..but as a guest la... tahu tak nape aku tak tulis benda nih dalam blog melaka2???

sebab aku tahu ada pompuan sundal yang sibuk melantik diri dia sebagai spy la konon.... dia duk ngutuk aku asyik mengadu kat adik2 aku kalau ada benda berlaku.. yang dia tu.. MULUT MACAM LONGKANG... benda kecik pun nak besar kan.. hal peibadi pun nak ngadu dengan orang tsk sepatut nye.. kalau dah orang melaka2 tak layan.. paham2 jelah.. awak ingat awak tu PERMAISURI??? yang orang nak melayan awak... datang tempat orang pun mulut macam batu tak reti bertegur.. nak harap orang entertain dia plak.. BOLEH BLAH LA WEHHH.... pegi mampos! ko tu sape.. adik aku.. tetap adik aku.. ko kalau ada dalam idup dia pun ..no1 dalam idup dia pun.. apa aku pedulik... ko tetap orang asig bagi aku.. sebab ko tak pernah nak pikir baik bada orang.. ko ingat ko tu baik sangat???? sume orang sayang dan suka ko?? muka kalau betul cantik tak pe jugak.. ahahahaah

~caHaYa MaTaKu~ said...

hahhaha brother bob jb5 kan kak?? sengal je siap carik aku kat kajang..cm sial pon ade..dh2 xde nak gabung2
melaka2 skang pon dh pening..adoiyai..pe ke bangang nau idea dia? adoi.. hahhahahaaha

hestyrezyuda said...

dah.. dah.. dah. jgn ko layan nau.... diorang kalau betul nak tough.. kejau yang kl division yang ramai otai otai gabak u.. bukan kita yang noob mentah nih... dengan kita tak de apa yang diorang ley dapat pun...

tapi kan bila lak diorang tahu ko duk kajang??? musykil nih... meh..meh story :-?

~caHaYa MaTaKu~ said...

hahhaa.....nak gabung kan?? meh le gabung ngan aku..sebb aku ni suke menghancurkan gath..sebb gath aku wat xjadi wakakaka leh je kalo nak gabung meh aku tolong mengancurkan lagi....wakakakkaka...

ntah la ri tuh cm ne dia leh terkawan lak ngan opismate org..skali daa..dia ckp kat opismate org dia kenal id oren amoi tu....cume xjumpe agi....
siap wat 3g ngan aku...peh sebaik 3g aku wosak wakakakka suke aku yareba....

hestyrezyuda said...

AHAHAHAHA ITU MACAM KA... OUH ITU YG ID OB PHPP YANG KO CITE HARI TU EA??

KALAU BOB PHP MMG PENAH MASUK ROOM KITA PUN DULU...

KO 3G JELE KALAU DAPAT... SYIOK APA...UHUKUHUKUHUK

~0~ said...

oooo...team chatting..ingatkan hape...hehehe..

sori..lampi skit

miss-SHera said...

hahaha saya suke ape yg kak mim post lam blog!!!takde maknanya nak gabungkan melaka 2 ngn room2 len...sure diaorg tangkap touching dgr mulut kita yg koyak rabak nie...takpe2 kak mim,kami di melaka 2 dh sediakan bala2 tentere serta peluru berpandu bertalu2 utk melawan segala2nya..nak wat gath ngn mlk 1??G MAMPOS LA..skrg pun dh ade mlk 3 dan teraju2nya adalah musibat2 musuh kami yg mengumpul bdak2 bru nak up..hahaha..biarlah luncai terjun dgn labu2 nya..ekekeke
pasal si perempuan anggun bertudung kononnya mcm baik tuh,ahahaha...saya dah terkena ngn dia kak...mulut memg bau tungkik!!!

klik iklan ni tak kena bayar pun