Friday, September 18, 2009

kisah haji.. haji.. haji.. mustaffa

huhuhu....

aku nak tergelak je bila orang nak tutup bangkai gajah pakai daun pokok togeh..ahahahah..adoi ni pasal sape?? pasal sape lagik si den dgn zarina la... macam bagus jerk dua orang tu..mana tak nye..konon yang si den dok ngaku depan aku, kawan jerk dengan zarina.pastu dia kata nak jauh kan diri dari aku untuk menjauhi maksiat... nak tergelak besar jerk aku....mana tak nye.. dia nak lari dari melakukan maksiat tapi lari pada 'anak panah syaitan' juga....tak kepelik...ahahha...yang si zarina 'macam bagus' ni plak ari tu depan aku ngaku.. "kami hanya kawan... dia dah berpunya, aku nak kacau pun tak berani' even dari ayat dia tu nampak sangat mengatakan yang dia nak juga intterupt tapi juz takut.. ahahaha.. BODOH punya statement.yang buat aku tergelak gilak babas... ni pasangan duo macaaaaam bagus nih... dalam konon mengaku kawan tu ley lak kan depan public ( walau diorang bukan public figure... juz mencapap konon pemes nau la nih.. wakakaka ) sambut besday pastu take pic suap2 kek... halloooo... itu bukan kawan biasa nama nye....

aku??? sakit hati tak la... aku cakap dalam hati... padan dgn muka zarina memang kena paw la dgn den.. dan padan muka den termakan dek sumpah sendirik... ahahaha.. aku bukan jahat.. tapi aku doa kan.. salah sorang dari adik pompuan den akan kena macam apa aku kena dengan den.. dan adik dia akan mengadu setiap benda yang terjadik pada den.. aku nak den rasa perit apa aku rasa atas perbuatan dia.. sebab dia dah janji dengan aku.. dia tak kan buat benda yang bukan2 pada perempuan sebab dia pikir DIA ADA ADIK2 POMPUAN dan tak nak adik2 dia terkena. but now see... dia dah buat aku dan dah termakan sumpah dia sikit demi sedikit....

aku nih sebenarnya kesian kat si den tu.. sebab apa?? sebab dia buta... buta apa?? buta memilih kawan... ni pasal sape plak??? haaaa... ni pasal kawan baik serta mentor makan anak haruan si den la BOB nama dia... mana tak nye.. aku tahu si den lurus bendul nih percaya kaw2 kat mentor dia nih... tapi dia tak tahu.. dah bape ribu duit si den lurus bendul nih mentor dia makan... 1st terbongkar pasal harga dashboard dia... dia beli dengan harga rm850.. tapi aku dapat tahu, penjual tu letak murah dalam 6rat something.. tapi mentor dia suh penjual tu naik kan dlm 3rat... ish..ish..ish.. kesiaaaaaann... ni bukan rekaan tau.. si penjual tu yang bagi tahu aku sendiri dan kawan baik mentor si den tu pun bagi tahu aku setelah aku tanya huhuhu... pastu yang aku tahu pasal stereng MMC tu lagik.. harga pasaran paling mahal 100 babe.. tapi si den beli dengan harga 140 daripada simentor dia.. ekeke... bodoh.. bodoh... sabar je lah den ya...KALAU SAYA CERITA KAT AWAK.. AWAK TAKKAN PERCAYA... KALAU SAYA NASIHATKAN AWAK.. AWAK TAK KAN DENGAR...KALAU SAYA JUJUR DENGAN AWAK... AWAK INGAT SAYA NAK TAGIH SIMPATI... sudah lah den... hope hidup ko always bahagia...

ada kawan2 tanya aku kenapa lah ko nak ambik berat sangat dengan si den lurus bendul tu.. bukan ambik berat,... aku pun tak tahu kenapa semua orang nak ngadu pasal dia kat aku...aku malas nak dengar, tapi bila dengar, kesian plak kat mamat lurus bendul nih, sebab asyik kena tipu dengan kawan sendirik. lagik aku kesian yang dia totally berubah... solat dah tinggal..jarang balik kampung..tak macam masa aku mula2 kenal... very close with family...tu yang aku sedeh.. sebab dia makin hanyut...

huhuhu untuk korang yang baca citer nih ada pesanan kat sini ( cerita ini di taip sesukarasa jemari aku tiada kaitan dengan yang hidup,,, hanya pada yang DAH MATI je benda nih ada berlaku... so kalau ada yang TERgigit cili tu.. jangan la rasa pedas...cepat2 minum air panas bagi tercelur lidah..ahahahaha)

2 comments:

~caHaYa MaTaKu~ said...

ade lagi org bangang cm tu eh?? ngat dh mampos dh..
sabar la kak eh..huhuhu

hestyrezyuda said...

ekekeke apo nak di kato.. biar kan yo la.. asal diorang bahagio tak masuk ospital bahagio sudaaaaa ahahahaah

klik iklan ni tak kena bayar pun