Friday, January 2, 2009

matahari81 VS hesty

matahariku81 : cite la...aku tgu ni
Sent at 1:13 PM on Friday

hesty :
UIK KO NAK CITE APA MERI?
Sent at 2:09 PM on Friday

matahariku81 :
cite psl pakwe baru
Sent at 3:12 PM on Friday

hesty :
uik mana ada pakwe baru mery, tgh mencari nih
budak chatting pun sibuk cari kan untuk aku ahahaha

matahariku81 :
abis tu yg sabah tu sape

hesty :
alaaa dah clash dah nak sebulan dah

matahariku81 :
bape lame couple

hesty :
hmm 2 bulan je kot sebab rahsia dia dah ada awek terbongkar

matahariku81 : nape ek lelaki klu dh ade awek msh nk mencari lg..x phm aku

hesty :
hmm aku penah tanya budak room diorang kata susah nak cakap
tapi diorang lebh macam nak test market

matahariku81 :
ape yg ssh

hesty :
aku cakap tu kan dah buat prpm tu sakit jiwa

matahariku81 :
cube la belajar tuk setia . setia pd yg 1

hesty :
macam keseronokan

matahariku81 :
seronok seronok gak la..tapi kesian la kt perempuan mcm dipermainkan
Sent at 3:28 PM on Friday

hesty :
memang aku cakap juga diorang sendiri wat macam tu pun tak de matlamat
senang citer pompuan kalau bercinta selagi tak bertunang
tak yah lah nak cinta lelaki tu 100%
Sent at 3:32 PM on Friday

matahariku81 :
yes i agree with u
Sent at 3:44 PM on Friday

10 comments:

darah.mayat said...

ade sedikit terasa..wakakaka..=)) ahaha :(( < - -ketawa sampai kuar air mata..=))

nk gelak ar tu orang wat lawak

=))

>.<

hestyrezyuda said...

ahaha padan muka khai

miss.4kul4h said...

nk tumpang gelak gak.. wakakakaakakakakakakakakaakakakakakakakaakaka

darah.mayat said...

ahaha..kenakan orang ea...babab 2 2 kang..

hesty said...

ekeke itu general.. tapi khai yang terasa.. lalala~~
sebab apa khai terasa anak2 sakaliaaaan????
ya pandaaaaiii.... sebaaaabbb dia pun buat sama.. pasang kapel bebanyak.. huhuhu

rose emely said...

oit...
aper isu ni sampai leh berdebat kes ni? haku terasa jugak arrrrr...
tapi kes terbalek sket arrr...aku gegurl yg bermaharajalela...
dan mangsa2 adalah boboy yg sengal2...hik hik hik

nur_syahida said...

huhu. org da kawen pon lom tentu setia. *sigh*

hestyrezyuda said...

ahaha lysa, hang tuh memang pung.. aku igt nak wat juga kisah mu.. tapi tak sanggup lak, sebab aku dengan ko sama kaum.. huhhuhu

acap said...

tp kalo da ajak tunang.
da ajak kawen.
pompuan tu xnk cmne ??
suruh tggu dulu ??

heheh.

kalo 10 thn ??
setia ??
hurmmm..
susah nye laa nk cari yg setia kalo da 10 thn nk tggu.

harap2 jodoh kami bjalan lancar.
aminnnnnnn...

Rilek Aje

sourplum said...

playboy cmne pon laki tu
smpai satu masa die nk kn pmpn yg baek..
nk kn famili yg baek..

klik iklan ni tak kena bayar pun