Friday, March 16, 2012

busy laaaa..... jangan kacau.... STRESSSSSSS....!



hohohoho.......... bulan ni memang stress... biasa ar.. nama pun student kan... pekse maaaa... alhamdulillah jadual semua jarak jauh jugak.. 4-5 hari.. so boleh cover 1,1 ... ahad ni paper ke-2 aku... minggu depan 24hb paper last.. tak sabar giller kot nak abes.. 2 bulan sudah tak jejak kampung... diorang semua ingat aku merajuk sebab mak aku nak bawak aku berubat tapi aku tak nak...hakikatnya.. aku busy.. last month ritu.. kelas aku pun dah jadik hampir tiap minggu termasuk kelas tambahan... so, tak dapat le aku  balik...


mak aku nak berubatkan aku pasal apa? ouh.. pasal kes ritu tu... yang aku piyed tak benti.. pastu aku jadik pemalas sangat + penakut sangat + kuat marah sangat = jadik pelik . sebab tu bukan aku... tapi aku dah ok sekarang alhamdulillah.. aku dah berubat sendiri sebelum mak aku cuba nak ubat kan... aku malas nak susahkan diorang.. aku carik sendiri ustaz .. memang pelik la pun.. aku yang tak lah penakut sangat ni... boleh jaik penakut yang amat.. sampai tido hari2 kena bukak lampu atas kepala... walhal.. bilik au ada toilet,, boleh je buka lampu bilik air tu... terang yang amat jugak dalam bilik aku biasan dia.. tapi still jugak penakut... ekekeke.


skang ni aku pun tengah bengang giller.. bila partner thesis aku boleh decide last minit untuk buat thesis masing2... korang rasa apa aku patut buat?? harus kah aku.... beliau... atau... sahaja beliau???  memang kesabaran ku diuji... tak kisah pun kot kalau cakap awal-awal... atau terus terang.. ada masalah apa.. tak salah kan.. ni hari patut hantar 10hb.. hari tu jugak dia kata buat masing2... bodoh kan?? sangat la bodoh... nak aku sial kan jerk... aku rasalah .. dia bengang kot.. sebab aku komplen soalan ujikaji yang aku dah buat dia awter jadik makin worst... korang bayangkan.. aku buat 25 soalan.. dia tambah jadik 39 pastu dia kata ambik semua soalan kat rujukan kitorang sebab dia relate.. ya.. memang lah relate.. tapi orang tu buat master kot... fakta analisis jerk ada 9 objektif survey dia pun boleh tahap mantap.. pages dia pun mau masuk 200 ... kita ni tahap dip jerk kot... tak payah beriya bagai... adoiyai...! pastu sentap??? komplen orang boleh.. diri sendiri kena komplen nak sentap??? bagus lah sangat mak enon oiii...


so skang.. aku tgh bertungkuslumus menyiapkan semua thesis tu sengsorang.. dengan soalan survey yang baru... tapi tajuk yang sama... soalan survey yang mengecilkan skop objektif aku.. aku harap berjaya siap sebelum 25hb.. kalau idak.. memanglah aku kena marah dengan lect... minta-minta lah aku ok sajerk... walau hakikat aku rasa macam.......................................................................................................


















{:deado









4 comments:

IU | ahsfantasy24.com said...

Dear,
take ur time..
semoga semuanya baik2 sahaja ^^

3LiN4 said...

sis darling... cayok2....
akak abis kan paper cepat erk... kita org kat sini rindu akak...

Akak RAHIMAH.... boleh cepat skit blk Melaka x? heheheheh.... karok2... lalallal

hestyrezyuda said...

ash... tenkiu sayang.... muuahh :-*

hestyrezyuda said...

dear... iya.. akk pun memang tgh plan la nih nak balik melaka... wah..skang bukan takat elina . etoi & GCM2 jerk request balik ni... budak2 @-yull zone pun dah pandai komplen lama tak jumpa.. wakakakakaka

masak aku..

klik iklan ni tak kena bayar pun