Tuesday, September 6, 2011

merapu meraban lagik...first day keje



hari pertama bekerja... bermula dengan kelaparan... weeerrggghhhhh... lapo weyh... malam tadi makan cekodok jerk.. siang tu duk pulun makan maggie..bukan malas masak.. tapi malas nak masak.. wakakakaka.. barang pun tak de.. adess... sampai jerk opis dengan senyuman.. sebab dah tukar waktu anjal 2 so relax sikit la nak pegi opis.. kalau tak berasak berebut dengan keadaan yang malas untuk kejar jam 7.30 untuk sampai ke opis..

parking.. masuk opis... lupa plak.. aku sepatutnya dah tukar opis waktu nih.. tapi kena tunggu 1 lagi surat.. tampat baru? ricky2 agak sedikit jauh dari rumah.. tak pelah.. asal tempat baru.. huhuu... cari sarapan la dee.. oleh kerana makanan kat kantin dah habes.. pulun jerkla bubur... dengan tah AIS .. adess... dah tahu badan tak sedap lagik Ais yang aku bedal... memang bahana aku carik.. huhuuu

sekarang.. badan rasa tak sedap... mata rasa sakit.. kepala rasa berat... nak tido pun tak de mood... nak apa pun tak de mood yang ada moodnya... rasa macam nak..... nak apa eak??? ha... macam nak swimming jerk... erk... swiming??????

aku merapu meraban lagik... teror kan? macam terlebih dos ubat jerk... miaaaahahahahahahaha




2 comments:

Piah Becok said...

KO HIDU GAM KE WOI

hestyrezyuda said...

KOROK MU... miaaaahahahaha

klik iklan ni tak kena bayar pun