Monday, July 18, 2011

sakit hati ke tidak?????? sentaaaaaappp kooooooooooo ~This is a common situation, i think.. kat mana-mana aje ada berlaku dan pasti berlaku.. percaya ke tak? ya ke tidak? yakin atau tak??? tiada talian hayat untuk anda... sila terjun bangunan tingkat empat sekarang kalau anda menidaknye dengan pasti..!!!


ok.. korang rasa.. korang pernah tak menjadi seorang yang jujur??? pernah?? tak?? pernah ke tidak?? orang tanya nih... aPAAA..!!?? tak??? jahat bebeno lah rupanya ko yerk??? ekekeek.. tak, gurau ok.. mestilah pernah kan.. kita manusia.. kadangkadang datang lurus bendulnye.. kadang-kadang, hati kita memang laaa.. suci bersih murni.. kan? kadang-kadang kita rasa macam gentle habes... buat apa nak menipu.. berani buat berani tanggung.. ye ke idak? kaaaaaan?? betul apa makcik cakap..

tapi.. pernah tak korang menipu??? haaaaaaaaa??? selalu??? memang tak senonoh..! wakakaka... ok, tipu kalau cakap tak pernah betul? semua orang mesti pernah tipu.. siap klasifikasikan sebagai 'tipu sunat' pandai-pandai korang jerkla... dah tipu tu.. tipu jerk la.. mana ada istilah tipu sunat..! kalau tipu untuk kebaian sekali pun.. last sekali wajib juga cerita kebenaran pada orang yang pernah korang tipu tu kan? ok.. aku menaip memang bijak bistari aku pun selalu buat dan jarang buat imbal balik tu.. 

taaaapiiiiiiiii.... ha, ada tapi lagik nih... apa rasa korang, kalau dalam 1 situasi yang sama.. korang menjadi jujur.. tapi kawan kau menipu dengan perlbagai jurus... and.. the leader tahu yang kawan korang nih menggunakan taktik paria..and he knows.. yang u all memanglah seorang yang jujur.. buuuuuuuuutttt..... u di ambil tindakan di atas kesalahan yang kamu jujur itu.. tetapi si bajingan itu terlepas dengan jayanya... apa pendapat anda-anda sekelian yang saya tahu dengan tepatnya adalah kabur??? cer citer-..cer citer.. cer citer... adakah kah kita perlu bakooo ajerk.. atau.. kita suruh deme terjun bangunan secara berjemaah???


2 comments:

3LiN4 said...

nasib sy jujur & akak xmenghukum sy... hahahhaha... selain dr itu... ye sy mmg blurrrr... sekian :P

hestyrezyuda said...

hahahahahaha... blur ea....

klik iklan ni tak kena bayar pun