Saturday, July 16, 2011

apa kita nak klasifikasikan kes ini tuan?

sebenarnya kan.. aku kan.. kadang-kadangkan.. kompius tau... pasal apa kan... pasal diri kita la... ok.. dari sudut pandangan aku sendiri la ok.. aku ni, orangnya sederhana tinggi ..badan aku gempal..bidang aku besar..macam tegap la gitu.. ok.. aku minat kereta.. aku suka tukar-tukar barang kereta..aku ni tegas...barang kata nak dengar aku cakap manja-manja alah.. memang aku sendiri boleh termuntah..aku agak sedikit kasar..tapi ada lembutnya..terutama dengan orang tua dan kanak-kanak..aku lebih suka casual..t-shirt dan jeans..kadang kala aku lebih suka dengan sedikit faminin..aku suka orang laiya aku macam putri..tapi kadang kala aku rimas kalau dah ikut macam pengawal ..aku suka memasak.. aku tak tahu menyusun barang..otak aku boleh ligat pikir macam mana nak selesaikan sesuatu perkara macam menda-menda praktikal..aku suka berinteraksi dengan orang..aku suka ambik berat pasal orang..aku lagi suka beli barang-barang nak cantik kan rumah atau kereta dari aku beli barang make up atau minyak wangi..aku suka bawak keta berderum-derum..aku suka dengar lagu berdentum-dentum..

tak tahu lah.. bila ada yang berkawan dengan aku.. dan aku bercakap agak polite..bila aku terbayang aku manja-manja.. ntah.. aku macam aku tak ley blah..! tapi dkekasih separuh masa aku. cakap... si teman tapi mesra aku.. shadif din... dia cakap.. aku adalah orang yang sangat-sngat manja.. tapi dia pun pening sebab kadang-kadang dia nampak aku ni ley jadi leader.. boleh berdiri sendiri.. tapi kalau dia ada.. eh.. tetiba plak.. dah macam anak-anak riang.. wakakakaka..

aku pun kompius dengan diri aku.. dengan keta aku yang kalau aku tak bukak tingkap, mesti orang kata lelaki yang bawak keta... sekali kuar.. hah kau.. awek siap berjubah lagik.. mana kau nak carik? wakakakakaka.. mungkin sebab ini kot.. tak de orang nak kat aku.. sangat-sangat bercelaru.. sangat-sangat mengompiuskan diri... ntah lah... ekekeekke.. macam lawak pun ada gak...


sorry guys, kalau entry ni too annoying.. :)



8 comments:

3LiN4 said...

ye ker xde org nak kat akak??? ke akak jual mahal?? hahahhaha...

ok la tu kalo ade manje skit... ade ganas skit... xsalah kot... sbb kalo manje sgt nnt ditindas... kalo ganas sgt nnt mak mertua ingat tomboy lak... hehehheh...

pendek kata suam2 kuku jela kak oiii... xlebih xkurang...

hestyrezyuda said...

CETT.. STATEMENT... mana ada jual mahal.. jual murah pun tak... kira netgo la... hahahahahaha..

ha'ah eak... suam-suam kuku... baru syok kot kalau di ajak bergusti... wakakakakaka

3LiN4 said...

hahahah... tgk tu??!! sah2 le kak oiii... hang ni ganas...lalalalal.. :P

bile mau turun melaka??? dh nk puase ni???

mr cekodok said...

kak ima adalah seorang wanita yang sangat baik hati dan caring terutama pada kami adik beradik.kami anggap beliau macam kakak kami sendiri sebab beliau mmg ada sifat penyayang seorang kakak.dan beliau sangat pandai masak juga!

haha.rindu kak ima.bile lagi la nk masak begedil daging,mkn big apple mcm dulu lg.tsk tsk tsk

Deejay Kriss Fitri Abdullah said...

ahahaha.. asalkan maintain je ^^ ~

hestyrezyuda said...

elina ~ hahahaha.. ganas ke tak hang pun tau kan...

turun melaka?? eeerrrgggghhh ..!!! kenapa semua menghasut untuk turun ke melakaaaa niii??? sorang ajak makan nasi ambeng sorang ajak karaoke sorang ajak berjimba-jimbarun... eerrgghhh..~~~

ffuuuhh~ kuatkan imaaaan..

hestyrezyuda said...

~ anaaaaaaaaaangah.~~ ekekeke ayat mau skema.. adeehh... tak delah baik sangat kot... garang lebey.. akk pun dah anggap satu family angah macam keluarga akk tau.. huhuu... tapi kalau jadik kakak ipar angah ok tak agak-agak? :">:">:"> uuuweeeeeyy ~ ekekeke.. tak lah angah.. gurau jerk..

rindu juga nak masak2 dgn gurau2 dgn angah... rinnndduuu... nanti k.. insyaAllah, akk akan usahakan juga... jeng..jeng..jeng..

hestyrezyuda said...

kris..!!! where are u going?? lama menghilang.. miss u dude... miss u so much..!!

asalkan maintain eak? berat badan naik tak maintain apa ce nih?? hahahahaha

klik iklan ni tak kena bayar pun