Friday, May 6, 2011

some one say love to me... wuuuuuuuuuuuu :">



ahaks..mesti hangpa kata aku propa kan?? no..no..no..
aku siyes ni babe...  cer tengok ni... >>>>>>>  serius kan??? betulkan serius... haaa
yess... some one say love to me...







tak payah la kot terkejut sampai macam tu...
apa?! hang pa ingat aku tak laku ka??
i pun ada la orang minat, tak baik taaaaauuu....


kalau u alls nak tahu... ni lah pest time...
i rasa....
orang yang tergila-gila memang tahap gile kat i..
orang yang sanggup perhabes kredit
orang yang bermati-matian dengan i..
orang yang berusaha even i endah tak endah pun dgn dia
yang tak give up walau sekali, even i tak pickup  kol, tak balas sms, no respon when this lover asked me or told me something
eh macam-macam laaah.... 
baru terasa kedahsyatan bila di gilai...
kadang-kadang fell sorry for this lover..
yelaaaah, aku layan tak layan, endah tak endah...
tapi kadang-kadang tengok dia kol banyak kali, aku pickup gak la... 
cakap sikit lebih kurang...
sebab aku bukan lah kejam sangat kot..( tangan didada mata keatas mulut senget sikit )

so, hest... y u so demand???
u pun bukan nya cantik sangat kan.... .. so....
what ???
thiieee... errr... hihihihihi
ok..ok... sooorryyy
ok, ulang balik...
so, hest... y u so demand???
u kan solo... then u kan mmg looking for some one..
yang boleh make u happy..
yang boleh u share something..
y, hah??? kompius la kitorang..
hest..!
yaaa..
awat hang dok tima dia weyh..?
hurm..? haih..
awat dia tak hensem ka?
haih..
habes??? dia tak kaya??
hurm..? haihh..
erm.. dia tak da keta kot?
haaaaaaihh
ka.. dia kija cikai2 hang dok mau?
huh..!
dok pun... dia laki orang??
.......
weyh.. hang ni dah napa? hah huh hah huh.... aku lempang hang kang..


yang hang nak lepang aku ni dah napa?? bukan aku tak bersyukur ada yang falling in love dengan aku.. dia pun dah mengaku, dia cinta kan aku.. dia dah mula syok kan aku... dia kata dia nak cuba memahami situasi aku yang sangat bz nih.. dia will still calling, dia tak kisah.. dia memang dah mabuk kepayang.. tapii.... aku tak boleh la cinta kan dia...

AWAAAAATT..?!!

DIA POMPUAN LA WOOOOIII... BUKAN TOMBOI KE PENGKID TAU.. DIA REALLY POMPUAN...
TAK NAK LAH AKU... AKU NI MASIH LURUS.... NAFSU AKU MASIH PADA LELAKI..

APAAAAAA???!!!!! PEREEEEMMMPUUAAANN????!!!
OMG !!





1 comment:

Piah Becok said...

bwahahahahahahaaaa... sape tu? sape tu? jangan hesty!!!!! jangan jadik lesbian!!!!!!!!!

klik iklan ni tak kena bayar pun