Sunday, March 6, 2011

belajar vs berjimba

aduuuhhh... sengal aku nih.. uwaaaaa.. minggu depan ada test.. lley lak aku nak berjimba lagik... hukukhuk.. petang semalam, balik dari kinrara rumah along, lepas main dengan dhia delisha, aku terus singgah putrajaya.. pack barang yang diperlukan sikit.terus zaaaaaaaaaaaass terus ke melaka.. 1 jam, (rasa tak de speesdtrap kot) sampai terus lepak rembia umah etoi, memang tak balik kampung,sebab nak melepak, dalam kul 9 kuar balik, roger uncle yem lepak kat kedai roti canai gian..rock n roll70' memang terbaik ar.. duk situ rasa macam kat zaman koboi lak... makan sambil berbual dengan uncle.. kalau dengan dia nih aku banyak bincang pasal kereta jerk la.. apa aku nak buat, macam mana nak mody dan sebagainye, tup.tup.. kul 12 dah, kesian kat uncle, esok keje kul 7 aku minta berundur dan suh dia tido.. hahahaha.. pastu lepak tempat biasa..sekali tgh duk sibuk rancak berborak dengan etoi.. 2-3 biji keta budak kelab berenti.. adoi kantoi.. ingat nak silent jerk.. ohohoho dah tak pepasal berTT haram jadah lak kat situ.. oleh kerana aku ni tak berapa selesa dengan bini,makwe dan tunang diorang tu..yang pandang aku atas bawah atas bawah..sebab aku duk borak dengan laki diorang (obkos laa..dah aku masuk kelab keta tu atas diri aku sendiri..bukan aku ikut mana2 jantan keparat..i'm one of member's club..obkos laki2 korang borak dengan aku) aku minta diri dengan alasan nak rehat esok ada trip ke muar. diorang melepaskan aku dengan 'senyumanmesra' ...sampai rumah kul 3, duk sambung berchatting sampai kul 4. giller le deee....   weeyyhh pegi tido la kakak..!!!

pagi ni bangun dengan berhemah.. sebab nak g muar, ambik kertas peksa kat cik LYN ..past year paper.  tp awal2 aku dah bubuh racun kat palaotak lyn dan encik ijat, berserta etoi dan suami untuk teman aku mandi SAGIIIIIIIIIIIIIIIILLLLL ... wah.. lama sudah tak mandi waterfall... yeay..yeay... nak g mandi.. nak g mandi.. 

babaaaaiii aaalllllllllllllllllssssssss.. i nak wat terjun tiruk niiii  .. mmmuuaaaahhhh..

erk... bila aku nak study ni???? balik nanti laaaaaahhhhhhhhhhhh

yaareeeeeeeeeeeebbbaaaaaaaaaaaaaaa angreeee angreeeeee





situasi sebenar 

>  aku dah tension sebenarnya. macam ni la...mereng sikit.. 

5 comments:

Piah Becok said...

hahahahhaa... patut la hajak daku gi sagil.. nak terjun tiruk rupenye... hisy sangat rugi daku tak hikottt sob sob sob


weh, daku tag kamu lagi

adi_tau8605 said...

kembali menjenguk2 blog yg penuh luar biasa ini :)

jom berjimba2 :P

hestyrezyuda said...

piah piot.. hahahaha padan muka hang..ekekek.. alaa nanti kita g ulu bendul la.. dekat sikit dengan umah hang :P

hestyrezyuda said...

cikgu ^_^ apa yang luar biasa nye ^_^ biasa-biasa jerk

adi_tau8605 said...

hahaha....
jau tuan blog memandang...
jau lg si pembaca blog melihatnya...
luar biasa dtgnya dr penilaian si pembaca wahai ukhti :P

owh ya, ada pesanan :P
jgn lupa lika kat fanpage blog kita ya :P

klik iklan ni tak kena bayar pun