Wednesday, February 23, 2011

hakikatkan? lelaki hanya memilih wanita yang cantik untuk jadi pasangan dan kawan..?


p/s : sila baca mengikut intonasi johan raja lawak 


aiyoooo.. cuba u tgk itu gambar... lu tengok.. ada selekeh  punya pic ka???huuhuhuhuhu.. wa pun tatak paham meeyy..... wa sulah kata...jangan tengok gambar wa... nanti lu tak mau kawan... itu budak jawaaab...lol...tak jadi masalah maa.. gumuk ka.. kurus ka.. janji 'lock'  tak lock, kawan pun tade syok...tapi sikali aaa.. wa kasi send ini picture... dia kate mau sharing..30saat wa tunggu tak de respon...1minit wa tunggu tak de respon... dia punya gambar pun tak de..wa sudah gelak sendiri ... wa sudah jangke ini macam dia punya reaction.. tib2tibe..dalam 20 minit dia pm wa balik.. dia kata..

"weyh..ko ni makan besi ke apa ley jadik gemuk macam ni.. aku kurus mana sepadan ni..kalau kawan tak pe..kalau nak jadik awek.. aku kena pikir 1000kali..rugi skill la kalau jadik pasangan ko... tak ley nak buat skill dukong,,, eee.. tak pelah.. bye... "

siyes ma... wa gelak bukan takat besar macam ni >> tapi sulah jadi ini macam atas lantai lol..>> . wa sudah agak maaa..wa tatak helan.. lelaki sikalang... sume ingat dia manyak hensem.. aiyoooo.. muka sendili.. macam bangunan picaaaahh.. lagi mahu awek cun..cun... aiyaaa...



4 comments:

3LiN4 said...

bengong punye jantan!!!! lai2 id... mari kita kasi panah itu jantan... hahahha

xpela kak... janji kita th sape diri kita.. setakat org mcm tu, leh blah ar... 1000 x dia xsuke... 1000x kita xsudi punnn... hehehe... officer sy kata..lain kali akak jawab mcm ni " bodoh ar ko, ko kurus melidi mmg xkuat nk dokung aku, tp aku kuat leh dokung ko.. xgune ko jd jantan kalo xkuat der.." hahahahhaha...

tetibe sedih sbb msh ade org yg cetak pemikiran... hate that kind of people.. :((

** im hepi with mylife~~~

hestyrezyuda said...

HAHAHAHA.. its ok la adik... actually tak lah heran sangat.. sebab akk rasa budak tu takut sebab badan akk 'vigorous' waaaaakakakakaka

Piah Becok said...

ahkaaaaaaakkkkkkkkk!!!! sape mangkuk tu kasi tau aku cepat... bia aku smekdaun die barang sedas dua.. ooo kutuk akak aku ye... sekali kau tiup, melayang sampai timbuktu baru tau.. perasan hemsem betoi.. ade hemsem macam nabi yusof ke yang berlagak kutuk org sangat tu? eiiiii... *tolong geram bagi pihak anda :p*

hestyrezyuda said...

hahahahahaha... aku rasa budak tu takut sebab badan aku tu taf nau... bukan pasal aku gemuk.. thats why he said 'makan besi' dia tak tgk aku dgn keta aku lagik.. mau dia takut larik lintang pukang =))

klik iklan ni tak kena bayar pun