Wednesday, January 12, 2011

HARI NI PENUH DENGAN SENYUMAN DAN TAWA



hari ni?
ntah sungguh, happy semacam..
sampai kawan kat depan tu kata..

"ima, terlebih baca surah alam nashrah ke? dari pagi2 aku tengoook jerk ko ni, happy memanjang? ke ada menda baik ni?"

hehehe tak de la dude.. siyes.. tak tahu kenapa..
pasal surah alam nashrah tu, tak di nafikan..
sebab pagi tadi memang teringat untuk baca
aku pun terasa pelik..
wallahua'lam..
jgn la ada menda yang tak baik berlaku lepas tu..huhuhu
yang paling best..
aku berani tegur sorang ex-boss kat situ..
masa dia lalu..
sedangkan masa dia berkhidmat bawah department aku,
senyum pun tidak masing2..
hahahha
betul2 HOOOOAAALIAAAAAUUU..!!
tapi alhamdulillah..sehingga saat mata ku mahu terpejam..
aku msih lagi tersenyum..
bahagia di temani dengan MR.BM..
thanks dear
walau kita jauh antara 2 benua..tapi kita berusaha untuk memberi senyuman pada keduanya
ok guys... daaaaa.....thanks dropby here.. mmmuuuaaahhh see yeah



situasi sekarang :

∰ baru jerk lepas masak sambal nasi lemak
∰ menanti MR.BM balik dari kerja
∰ nak buat latihan soalan math.. huhuhu
∰ kena prepare untuk buat ikan bakar esok
∰ rindu kat mak ayah le.. huhuhuhu..


6 comments:

ahsfantasy24 said...

ehem3.. hehe..
smoga kgmbiraan sntiasa mnjd mlik
kite jk kte brhak ke atasny..

jom tdow.. gunyte :)

hestyrezyuda said...

hahaha ..
ahs... amiiiiiiiinnn.... moga Allah memperkenan kan doa kita ni...

jom..jom.... nunite

aZiE dE hEnnA cReaToR said...

beb.. ko bile nak tawen nih.. meh aku serve inai ukir pengantin cunn punye utk ko..hehe.. kalo ko n kwn2 blogger yg laen berminat nk taw lbih lanjut..visit aziedehennacreator.blogspot.com
jgn lmbt2..
**(psst..beb,commission cite blakang ekh?? =p)

hestyrezyuda said...

hahahahaa.. ila.. ntah la ila nye... dia bukan malaysian.. tu yg kami pening nak pk tu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

happy friayy yaww~~

selamat bergumbira slalu:)

hestyrezyuda said...

hahah fifiey thanks a lot dear.. :)

klik iklan ni tak kena bayar pun