Tuesday, January 4, 2011

API vs AIR

ergh..!!

sikit bengang..
semalam ada provokan emosi..
ntah, apa yg sakarstik sangat perkataan2 dia..
rasanya budak tu pun kebengangan dengan
provokan emosi yang kau bagi..
damn..! aku tak paham...
dah ima.. dah....
tarik nafassss.... hembuuuuuuuuss...
ffuuuuuhhhhhhh......huuuuuuuuuuh


ok, mungkin tertido sekali dengan perasaan yang bengkak tu...
nasib malang .. on9 tunggu en.belaian yg baru balik dari kerja jam 12, asyik clash waktu..
dah la mata mengantuk sangat.. aku terjaga. dr dia tgk ada buzz dan short msg..
bila aku balas.. tunggu dia reply..terlelap plak..
bila terjaga balik.. tengk dia reply and last dia kata..
manja dear... mata takley tahan dah ni.. tido juga ya... -offline-
adess... tak pelah...sweet dream..... time me to work lak, kul 3 pagi...


dah .. malas nak cerita yang perit pedih... rindu pada seseorang... lama tak jumpa..dah 2 minggu rasa..
my princess..cinta hati bonda Nur Dhia Delisha... riiiiinnnndduuuu bangat

























2 comments:

HonEyBuNNy said...

alo2...comeinya....

hestyrezyuda said...

hahaha.. maacm bunda nye :">

klik iklan ni tak kena bayar pun