Friday, January 28, 2011

ini kah di namakan cinta ~





bila lah agaknye dapat macam ni kan .. ..ye..ye.. lepas kawen tahu...


sweet kan picca ni...nampak sangat so thight diorangnye sayang..


sayang...agak-agak la kan.. when we old macam ni nanti.. kita ley jadik sesweet macam ni tak ?


 sweet kan kalau dah old timer but still romantik.. ngeeee~


so sweet kan sayang dapat ceria-ceria macam ni...


 my dear.. i looooooove u so much ...   








cerita waktu ini :

►  soalan trivia... berapa bijik bantal kah yang digunakan 
aku waktu tido?ekekekeke
►  skang kul 10.21, masih belum ada mood mau buat kirja...
hanya mau cuti..cuti..cuti..
► perut sebu..tak tahu kenapa.. tapi memang sangat tak
selesa
► pinggir bibir bawah belah kanan ada jerawat.. adoi, 
geram la..
► ouh ya, jgn lupa komen ya

8 comments:

Siapa Lin?? said...

wuuuhuhuu~~
Siapakah gerangan lelaki tersebut! alahai manja!

hestyrezyuda said...

errrrkkk... alamak...

hahahahahahahahaha

siapa eak? :P dia kata biar jadik misteri dulu.. hahahahha..

adess.. kekantoian di situ :-s

... said...

as salam~
eh~

eh~~~

eh~~~~

siapakah itu?~
huhu..dah bau nasi minyak orang kahwin ni~ :)


cerita dari pagi buta sampai ke pagi bukan buta

seni kad bunga dari kertas

logo adidas mendatangkan erti!

tingkatkan ibadah mu dengan..

hestyrezyuda said...

hahah fadzli... doakan yang baik2 untuk saya.. saya tak mahu pegang kukuh pada ikatan ni... kerana takut terluka dek kehalangan yang mungkin ada di pengakhiran nanti ^_^

... said...

ya ;)
dan jangan lupa.ikatan kepada-Nya lagi penting.
mintalah bantuan-Nya.sesungguhnya Allah itu Maha Mendengar dan Maha Mengetahui :)

oh ya.link bloglist saya tu, nampaknya tertukar.saya sebelum ni, ada buat projek perisian.namapknya tempiasnya terkena kepada sesiapa yang listkan blog saya dalam blog mereka.

kamu edit semula ya.maaf.kesulitan yang timbul secara tidak sengaja n__n"

linknya yang http://timeless-rt.blogspot.com

rindu ke?
terima kasih :)
menulis di blog baru sekadar ingin berkongsi apa yang boleh.moga dimanfaatkan yang lain :)
huhu..saya pun dah lama tak ziarah sini.adoi.maaf2 x_x"

hestyrezyuda said...

hehehe time kasih... ^_^ insyaAllah tak lalai padaNya.. cuba sedaya upaya ^_^

dah , hest dah betulkan dah :P

nanti hest baca satu persatu entri fadzli k ;

its ok kalau tak kelapangan.. baca kalau terasa tak menyusahkan diri :P

Piah Becok said...

wooiiiii karat seh... tebal 3 inchi tuuuuuuuu... kak hest manja.... muahahahhaa.. cis, terasa seronok ngusik kamu kak.. nanti nak buat nasik minyak tu, jemput sy k? sy bawak rumput kering 3 senduk untuk akak sorg... muahahaahhaa

hestyrezyuda said...

hahahahahaha.. hawau kau...

cakap jerk la jeles... lalalalalala...~~

3 senduk2??? mana cukup.... kamu sendiri makan 3 mangkuk.. ni kan akk... mau 3 periuk... hahahaha

klik iklan ni tak kena bayar pun