Thursday, December 9, 2010

jawapan tag ~ 25 perihal diri ku ~


Add Video
tag..tag..tag.. dari solehah... jawab..jangan tak jawab...
alamak..
telah di tag...


macam mana ni....
aissshh... jawab jerk la ya... adeeehhh
ok..ok.. tag ni aku jawab..
sebab semua pasal diri sendiri bebas,dan tak terhad skop nye..
so.. senanglah sikiiittt
ok.. jap ea.. nak start dari mana.. hurm..


ahaaa.. dapat ideaaa
ekekeke... ready seeemuaaaaaa????
lapangkan dadaaaaaa.. tariiikkk nafaaaasss


1.
mula-mula mestilah perkenal kan diri kan..
nama kita rahimah..nama manja ima


2.
asal orang melaka.. tapi duk kat putrajaya


3.
umo muda lagik sweet 26.. auch..!~


4.
ini penting untuk aku bagi tahu...
I'M SINGLE..!!!!!!!!!
so.. sape ada abang-abang.. atau sepupu-sepupu yang handsome dan macho.. sila perkenalkan pada saya ya


5.
mempunyai nama samaran dikalangan kawan-kawan yang amat banyak..terutama di kalangan ahli YM tegar.. seperti.. AMIM, MAWAR, MELOR, SERI .. dan lain-lain yang tak ramai tahu.


6.
pernah disangka lelaki ketika berusia 9-10 tahun .. sampai sorang pakcik ni cakap kat aku depan ayah aku, masa aku tolong ayah aku kat warong..
" alaaa mat.. (nama gelaran pakcik tu bagi dengan sesuka hati) .. anak pakcik semua lelaki la.. kalau ada yang perempuan pakcik dah bincang dah dengan ayah kau biar sampai jadi besan".. dengan muka yang teramat kecewa..
aku dgn ayah aku blur jerk.. tapi 2,2 tersenyum.. ingat pakcik tu gurau... rupa bila terjumpa 1 hari aku pakai baju kurung dia terkejut.." eh.. mat.. kau pompuan rupanya...?"


7.
anak manja pada mak dan ayah ..dan menjadi terlalu manja pada sang kekasih....auch..!~


8.
sorang yang sopan dengan orang tua tapi amat2 lah laser dan teghejal(terlampau la langsi) kalau dah duk dengan kawan yg sama pala yang tingtong


9.
paling utama... suka makan pedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassss..


10.
memasak adalah terapi saya.. dan saya suka masak pelik2..dan sukaaaa sangat tukar2 bahan2 masakan pada menu sedia ada..


11.
suka dengan aksesori keta.. ( duit jerk tak berkepok untuk dapatkan semua..)


12.
suka bersosial..suka jumpa orang ramai..suka berkenalan


13.
sangat suka membebel pada adik-adik yang suka carik masalah atau yang masalah suka carik dia... hahahahaha


14.
kalau tgk aku diam jerk tu.. muka ketat yang amat.. tak bercakap atau tak menyahut apa-apa seruan korang.. itu makna..SAYA DALAM KEADAAN MARAH..!!


15.
amat penggeli dengan binatang yang panjang macam ular, cacing, lipan eeeeeee...


16.
jangan sesekali bercakap dengan saya kalau mata saya tak berganjak dari skrin tv / komputer.. kompem.. anda akan terasa seperti mahu bunuh diri.. hahahahaha.. dan wak tu itu kalau nak bercakap, amat di galak kan mengumpat saya.. sebab saya tak kan dengar sepatah haram pun bijik butir percakapan anda.. hahahahaahahaha
itulah saya


17.
sangat malas berurusan dengan baju...beli baju.. basuh baju..lipat baju.. sidai baju.. sangkut baju.. gosok baju.. what ever about baju... KECUALI.. PAKAI BAJU.. haaaaa.. jgn ingat yang ini pun saya malas ea.. hahahaha


18.
saya tak suka suram..sebab saya rabun cahaya.. saya tak nampak kalau tempat tu kekurangan cahaya..kompem langgar rebider kalau bawak keta. huh..!~


19.
seorang perancang yang bagus.. tapi bukan pelaksana..ekeekekeke.. sebab tu banyak event yang di handle, saya terpaksa mencari kaki tangan yang ikhlas hati menolong..uuuuuuweeee..


20.
saya akui saya pelakon yang hebat.. sedikit hipokrit kadang kala.. tp ni semua untuk cover keadaan supaya semua baik-baik sahaja..


21.
sangat susah untuk menyembunyikan kesengsaraan jiwa.. sedih ke.. marah ke.. sakit ke.. penat ke.. mengantuk ke.. tak ley nak tipu orang.. memang otometik akan terpancar kat wajah.. OTOMETIK ea.. di ulang lagi sekali.. hahahha


22.
sangat mengimpikan untuk dapat kembali ke suasana zaman hang tuah.. zaman p ramli.. enviroment dia sangatlah menguja jiwa ku..


23.
ouh ya.. sangat suka dengan baby... sukaaaaa sangat...


24.
saya seorang yang mudah tersentuh


25.
OBKOS.. saya seorang yang baik hati jujur dan telus.. amat prihatin dan yang pasti..
AKU SANGAT CUUUUTTEEEEEE.....


hahahahahaha


eh..eh.. jangan muunnntaaaaahhh
sila terima kenyataan ya...

ok masa dah time
jumpa lagik esoook.. daaaaaaa mmuuuuuuaaahhh
i love u...
peace no war

~ ♥♥♥♥♥~

3 comments:

NurSolehah said...

Lg 15 ???

hehe... ok.. thanxs ye :)

hestyrezyuda said...

hahaha.. nak jugak ke lgik 15??? hahahaha

actually akk tak pasan dia jadik 25

hestyrezyuda said...

nanti-nanti.. eh.. ley edit ke jadik kan 25?? fair tak?? ekekekeke

klik iklan ni tak kena bayar pun