Tuesday, December 21, 2010

finally ... i became a vouge aunt..!

hoooreeeeeeeeeyyyyy....!!!!
hahahahahahaha..
saya dah jadi auntie...
seroooooooonok sangat...
lepas ni tak yah nak sibuk2 kacau baby orang atau duk layan anak kecil orang lain..
kita dah ada baby jugaaaa
hehehhe... to my brother ans sis in law..
tahniah buat korang...
buat ayah dengan mak...
yeeehaaaaa... dapat cucu dah...
dah makin tua dah.. yeay..yeay..
kira sekarang...
orang keliling tak payahlah nak mengutuk mengata family saya k...
Allah maha adil..
dia bagi ayah dan emak saya.. 2 menantu serentak..
dan telah menimang 1 cucu dan bakal dapat cucu ke dua bulan 2 nanti...
berkat kesabaran ayah dan emak yang tinggi..
saaaaaaaaaaaayng mak dengan ayah sangat2...

tapi...errrr...ada satu masalah kat sini..
macam mana dengan perancangan surprise anniversary mak dengan ayah yang aku dah program dan settingkan ni..
aduih.. nampak gaya macam diorang akan turun kl sabtu ni jerk.. alaa.. macam mana ni...
macam mana nak reprogram balik ni..
kalau tak... aku akan ambush diorang jumaat malam..
tak kira.. walau apa pun.. tetap akan jadik juga...

6 comments:

ahsfantasy24 said...

hehhee.. tahniah~
ank buah da dpat,
ank sndrik bilew ag?..
^^m

hestyrezyuda said...

hahahaa ahs... aduuh.. menusuk teruuuuuuuuuuss ke kalbu tu.. ekekeke...

insyaAllah... tiba masa nanti akan ada... nanti kita publish dalam ni :P

ahsfantasy24 said...

Saya tengok macam kamu nei seorang
blogger yang peramah..

ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
g tgk kt:

http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

Tahniah, kamu seorang yang peramah!

(:
:)
(:
:)

HonEyBuNNy said...

hai aunty.....hehhehe...tahniah...;-)

hestyrezyuda said...

ahs.. mana ada peramah...
pemalu adalah :">

sesuai ke ahs???
tapi.. demi ahs... insyaAllah saya cuba ^_^

hestyrezyuda said...

hai my sweet heart hunnybunny... ekekekee

klik iklan ni tak kena bayar pun