Wednesday, December 30, 2009

30 disember 2009

hurm dah lama gila tak tulis pasal diri alam nih.. bz.. bz.. bz..... + dengan malas nak menaip + tak de idea walau banyak nak kongsi.. dengan kesibukan aku pindah rumah.. dan sebagainya.. pening2 lalat untuk sambung kelas.. + abang dengan kakak aku nak kawen adesss memang pening la... hurm cuma aku ada tercuit hati sket dgn statement dalam FB aku.. jap2 aku paste kat sini k

Hesty Rezyuda
<<<<ingin mencari jodohToday at 11:09am · ·
Momok Ijau
Momok Ijau
ima jadi ejen cari jodoh ker...lalala...
Today at 11:12am ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
1) mempunyai sijil tadik bersama gambar konvo ketika tadika

2) matang...

3) tinggi dari aku

4) pandai sebut nama aku (I.M.A) atau nama manja (M.A.M.A) wakakakaka...

5) pandai mengaji

6) tahu marah aku kalau aku tinggal sembahyang

7) suka wat aku tersenyum

8) selalu tenang kan aku

9) menjadi penguat semangat aku

10) tahan dengan kerenah aku accept aku

UJIAN AMALI

1) bacaan alquran 5 juzuk

2) bacaann doa lepas solat

3) hafazan 15 surah lazim

UJIAN BERTULIS

1) tulis semuala karangan denga tulisan jawi

APAMACAM ADA BRAN???? :>..... NGEH..NGEH..NGEH
Today at 11:15am ·
Momok Ijau
Momok Ijau
amboi..byk nyer syarat'2...lalala...
Today at 11:16am ·
Rose Emely
Rose Emely
cari cari...

jangan tak cari....
Today at 11:19am ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
hahahaha syarat tu tak ley tak de.. mesti ada...

tapi itu tidak bermakna saya terlalu memilih.. ekekekeek

adoi poyos tul ayat
Today at 11:21am ·
Rose Emely
Rose Emely
okeh okeh.... ini pula syarat-syarat utk menerima IMA sebagai calon isteri...

1) suka makan cili api...hasilnyer suke fire org!

2) suka jadi pelupa...hasilnyer kemungkinan dia akan terlupa siapa laki dia...hahahaha!... See More

3) suka cube resipi baru + pelik...hasilnyer kemungkinan satu hari si laki akan berubah jadi pelik!

4) suka tengok tv tanpa hirau keadaan sekeliling...hasilnya jgnlaa berckp time mata dia kat skrin tv tu. kompom ko akan sakit hati!

walllaaa...ciket je syarat nak terima ima. sila laaa....wahai jejaka² di luar sana. letakkan ini pempuan dlm senarai anda....
Today at 11:29am ·
Rose Emely
Rose Emely
imaa mengong <<<>
Today at 11:29am ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda

hahahahahaha siot jerk lysa....

aku tak tahan syarat no 4 tu ley ada dalam senarai plak tu....
... See More
syarat no1 aku suka sangat untuk orang mengetahui nye....... See More

syarat no 2 mmg terasa giler la... nak2 di saat aku mencari sampul surat nih

syarat no 3 tu... aku nak tahu... adakah ko dn mery telah bertukar menjadik PELIK ???:-? kompius nih...
3 tahun jadik tester aku .... hahahahahaha
Today at 11:34am ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
6 minutes ago ·
Rose Emely
Rose Emely
imaa mengong <<< class="text_exposed_hide">... See More

PERGH .. PART YG NI AKU SEKALI SEKALA JERK LA... BUKAN SELALU MASUK AIR TAU... HAHAHAHAHA
Today at 11:36am ·
Rose Emely
Rose Emely
hohohohohohoh...(*0*)

no.4 kompom ler ader...sbb aku yg selalu kene!!!

no.1 mak aku sound pun ko tak jalan...tak tau laa laki ko nanti.... See More

no.2 itu mmg habit azali ko...tak leh kata apedahhh.

no.3 kitorg tak berubah pelik lagi...sbb kdg2 sbulan sekali blom tentu ko masak utk kitorg. tapi utk laki ko...kompom sbb hari² ko kene masak tok dia. walllaaa...........

fuhhh...rahsia tersingkap. waakkakakakaaa....
Today at 11:38am ·
Rose Emely
Rose Emely
"PERGH .. PART YG NI AKU SEKALI SEKALA JERK LA... BUKAN SELALU MASUK AIR TAU... HAHAHAHAHA"
5 minutes ago

<<<>>>
... See More
har har har....he he he he...
Today at 11:42am ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
cet kurang asam keping tul lysa..... tersingkap rahsia ya....

ala.. aku lum ada mood nak masak lagik la... tgk la nanti kalau aku rajin nak masak jgn tak termakan lak korang... ekekekekekeke...

eh lysa.. macam tak de yang ambik form pun nih... macam mana nak wat interview ni... :-SS
Today at 11:47am ·
Rose Emely
Rose Emely
ahaks!!!

ko pi laa canang kuat². diorg tak dongar kot!!!
Today at 11:56am ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
kena ea?? alaaaaaaaaaa .. segan ar :">
Today at 11:57am ·
Rose Emely
Rose Emely
hahhaha...senget. kalo tak malu buat arrr...aku tak kesah!
Today at 11:58am ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
hahahahahahaha.... adoi,,, macam nak kena masuk mudah.com jerk...

lysa edit pic aku lawa2 nak promote kat mudah.com..... ekekeekeke
Today at 11:59am ·
Rose Emely
Rose Emely
erk! aku lak yg kene. aku dah bg kan software photoscape tu?
Today at 12:07pm ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
erk.. ada ea?? mana???
Today at 12:08pm ·
Rose Emely
Rose Emely
hahaha...aku pun tak hengat dah bagi ke blom. kan hari tu ko ada mintak...aku dah bagi ke blom?
Today at 12:11pm ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
ha... ni sape yang pelupa ni... wakakakakaak... belum bagik la... mana ada ko bagi.. huhuhuu
Today at 12:27pm ·
Rose Emely
Rose Emely
alamak! dah tu aku bagi kat saper hari tu....

huahuahuahua...ko donload sindiri arrr... (^_^)
Today at 12:31pm ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
adeh, part aku jerk kena carik sendiri... sampai hati kau ...waaaaaaa =((
Today at 1:00pm ·
Rose Emely
Rose Emely
elehhh...ko ayat nak sedih. nanti last minit dtg mintak kat aku gaks!
Today at 1:04pm ·
Zulhairime Shaari
Zulhairime Shaari
susah jugak saper nk jadi calon suami akak ,...
Today at 1:42pm ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
;)) mana ada zul.. adoiyai
Today at 2:06pm ·
Hasrul Mukhsen
Hasrul Mukhsen
huhh.......
Today at 2:27pm ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
uik sen.....
Today at 2:43pm ·
Hasrul Mukhsen
Hasrul Mukhsen
yoo........
Today at 2:46pm ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
nape =( macam tak suka jerk [-(
Today at 2:51pm ·
Hasrul Mukhsen
Hasrul Mukhsen
aik.....ske2.....mudah2an.....dpt la laki camtu......nnt kalo da dpt....kenal2 kn la kat mohsen.......lalala
Today at 2:52pm ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
hahahahaaha.... adessss... yg kekasih malap wat derk sen lak yg tacing... ekekekeek

erk tacing ke
Today at 3:01pm ·
Hasrul Mukhsen
Hasrul Mukhsen
tacing pe benda lak......tlg mendoa kn ade la ni ha......
ape la makcik ni......
Today at 3:05pm ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
makcik?:-O ouh tidak.....

abang momooooookkkk tgk la sen ni.... dia panggil ima makcik....

abang momok !! tgk sen niiiii...........
Today at 3:11pm ·
Hasrul Mukhsen
Hasrul Mukhsen
kekekekekek.........momok jga nk d cari.....xde org lain ke.....
Today at 3:14pm ·
Hesty Rezyuda
Hesty Rezyuda
hahhhahaa.. ada 2 orang jerk.... tak sen, momok... tak momok, sen.... hahaahhahaa
Today at 3:16pm ·
Hasrul Mukhsen
Hasrul Mukhsen
hahahhaa.......layan............
Today at 3:29pm ·


2 comments:

someone someplace somewhere said...

gile pnjang aku nk baca... kesudahnyer...xsempat ending... hahah.... nnt smbung nxt time hahaha

~caHaYa MaTaKu~ said...

hahhaha pening aku kak...
insyaAllah ade la jodoh ko nanti kite doakan same k ne taw pas ni tetibe jodoh sesame tibe leh wat gath kawen beramai2 melaka2 hahhahahha...
senget dah aku ni pas kene operate..agak2 doktor tu salah urat kot die potong huhuhu...

klik iklan ni tak kena bayar pun