Monday, August 17, 2009

selepas berumur 1 hari...

... seronok sangat..
ramai yg wish untuk aku..
mekaceh ya kawan-kawan...
yang best, aku ley lak tanya kat ramzan lupa besday aku ke tak??
hehehe.. apa lah aku nih.. tak malu tul..
tapi dia kata dia dah wish..
hari jumaat 14hb kul 2pm...
uik..dahsyatnye rakus nak jadik orang first nih..ekekeke
tapi kesian, maxis buat hal, so aku tak dapat pun dengar dia nyanyi untuk aku.huhuhu..

yg paling best sebenarnya, makan malam dengan family aku kat village view..
aku bawa situ sebab senang, nak g umah mak cik aku lepas tu..
bapak aku wat serize kat aku ...
dia tak penah beli kek.. tapi malam tu dia beli kan kek..
mak aku pun tak tahu dia beli... waaaa...waaa...waaaa..... terharunya..
walau pun kecik.. tapi aku suka sangat.... ada rezki nanti aku uploadkan gambar2 tu ya...

malam tu dalam kul12 memang bertalu2 la msg dan kol yang aku dapat.. time kasih banyak2 pada sesiapa yang sudi wish pada aku tu. tak lupa juga pada kawan-kawan SIC MELAKACREW..tak sangka lak diorang sudi wish besday..huhuu.. insyaAllah ada jodoh ima join TT korang k... pada abang ijoy.. budak sic.. thanks kol adik dan nyanyi kan untuk adik.. suka sesangat.. huhuhu..

pada syarif pun time kasih.. cian dia tido kat highway...ekekeke.. pada nurul thanks dengan pic tu. nanti kak mim upload kat sini ea..

pagi besok tu, dengan keizinan mak ayah aku.. aku p PD dengan budak gengclub. seronok sangat2.. sampai sana dalam kul 11 makan2 terus g tengah laut... waakakaak.. naik kejap.. makan balik.. turun balik mandi...ekekek.. sengal tul... naik banana ramai-ramai... best siot... tq sangat kat korang bagi moment yang sangat indah...

malam tu, kompem la aku melepak kepenatan.. huhuhu...
tapi masa aku tido lepas solat tu...
aku ada mimpi...
sebab, 1hari aku tunggu abang kapitan wish...
tapi dia tak wish pun... malam tu aku mimpi..
aku dengan dia terserempak dalam 1 event tanpa di rancang..
aku dengan dia saling berpandangan..
dada aku berdebar,, sebab tahan rindu, dan akhirnya aku ternampak mata dia bergenang..
pilu hati aku.. rupanya dalam tu, dia pun menahan rindu.. bila aku sedar, rupanya aku punmenangis dalam tido,,, huhuhu. adakah dia memang rindu juga pada aku?? atau sebalik nye? sebab mimpikan orang kata terbalik dari realiti... tak kisah lah.. yang pasti rindu dan sayang memang masih ada dalam hati kami, tapi kami berdua dah tahu membataskan seperti janji kami...

2 comments:

someone someplace somewhere said...

huhuH~ byk org yg ko say thanx.. wakaka.....terharu aku baca.. kikiki~..

nurasyikin.mokhtar a.k.a ieykin baik said...

ayat last tu jiwang seh..

klik iklan ni tak kena bayar pun