Wednesday, February 25, 2009

..:::.. TOURNAMENT BOWLING MELAKA2 WITH GENG CLUB ..:::..

malam tadi balik umah kul 1pagi..
waaahhh hari2 balik lambat..
kakak aku dah tak tahu nak kata apa dah.
yg penting aku bukan wat keje ngarut2..
dan yang paling penting aku kuar dengan etoi..ekekeke
semalam lepas amek keta, aku g makan dengan etoi dulu
biasa lah my bronzer of course ada.. TENGKU SHARIF..
tanpa dia aku tak jalan kat shah alam nih..
dia tu tourist aku.. waakaakakka..
tengkiu KU...
lepas makan tu kami jumpa menteri_nikah_kawen
jgn silap.. dia bukan tok kadi.. dia adalah budak hingusan
yang memang best dan kelakar bila bercakap dengan dia.
kami diskusi tentang 'TOURNAMENT BOELING MELAKA2'
hmm.. agak memberangsangkan juga hasil dari perbincangan tu.
bincang punya bincang.. bahas punya bahas.. ni hasil dari bertekak
manja kat kedai mamak hakim shah alam.

  • PEMBAYARAN RM30
  • PAKAIAN T-SHIRT HITAM
  • TARIKH 2/5/2009 (kemungkinan besar akan di pinda)
  • CARA PEMBAYARAN ADALAH CASH DEPOSIT @ INTERNET BANKING ( peserta perlu menyimpan transaksi pembayaran dan menghantar pesanan ringkas pada etoi pasal dah bayau..[no akaun etoi belum decide bank mana sebab dia banyak bank])
  • YANG KAMI AKAN BAGI DARI HASIL DUIT RM30 TU ADALAH
- bowling 3 frame
- kasut bowling
- button vol:1 melaka2
- hadiah untuk prince of bowling ( yang menang je tau)
- hadiah untuk princess of bowling ( yang menang jew)
- air mineral dan makanan ringan
(cuba cari sponsor, kalau ada yang offer nak jadi
sponsor lagik di alu alu kan)


masa dan tempat, masih lagik dibincang kan kerana kena ikut keadaan semasa
dan keizinan dari pusat bowling..err.. ada idea nak wat kat mana tak???
sebelum terlupa.. di izinkan untuk membawa peneman.. dari room lain .. amat2 di undang
ley kenal2 kan..kan..kan..


p/s : kalau ada pendapat atau penambahan idea yang bernas.. tolong bagi komen kat sini eah..tak pun ley kol etoi.. aku.. ..armin..atu ijat atau menteri atau mama syiera.. kol.. jgn tak kol tau...
amat2 dialu2 kan.. sebab ni 1st official organizz for melaka2..
lupa nak cakap.. kalau jadi, ley tubuh kan GENG CLUB


UPDATED >>>>>>>>

Blogger sometime sometime sometimes said...

meriah gile ko promote name aku ek? wakakaka.... bank aku dah decide.. aku pakai maybank..

acc no:164762025640
Nor Saidatul Akhma

ok...after korg bayar..

kindly sms or email etoi di 0126825063 / saidatul.etoi@gmail.com

ape yg perlu korg sms@email is.....>

~ berapa amount bayaran.
~ bentuk pembayaran (cash deposit / transfer dri bank / maybank2u)
--> diingtkan, xboleh bayar by hand ok..
~ bagi pembayar menggunakan cash deposit /transfer dri bank sila sertakan cawangan maybank berkenaan.
~ yg paling penting adalah tarikh dan masa pembayaran... (haruslah mengikut masa dan tarikh yg tertera di resit)
~ pembayar melalui maybank2u, jgn lupe paste email etoi sebelum anda transfer duit k supaya selepas pembayaran dibuat details bayaran akan dihantar secara automatik oleh pihak maybank
~ jika masih ragu2 email dan sms je semua details yg korg rasa perlu.. nama dan no tepon tu mmg sgt penting lah ok.. sbb klu xpaham etoi akan call back.
~ bagi yang bawa kawan bersama2.. maka bayaran adalah megikut bilangan kepala ek.. hehe bukan byrsorg dtg 3 org ek.. lati budget tu bro.. kiki
~ harap maklum

* simpan resit pembayaran dan klu dpt pngguna maybank2u.. print la slip tu ek..hehe sbb nnt mase gath tu nnt ade kejutan menantii.. hehe

mim...~ tolong publish kan notis ni ye.. hehe

February 26, 2009 8:53 PM

4 comments:

sometime sometime sometimes said...

meriah gile ko promote name aku ek? wakakaka.... bank aku dah decide.. aku pakai maybank..

acc no:164762025640
Nor Saidatul Akhma

ok...after korg bayar..

kindly sms or email etoi di 0126825063 / saidatul.etoi@gmail.com

ape yg perlu korg sms@email is.....>

~ berapa amount bayaran.
~ bentuk pembayaran (cash deposit / transfer dri bank / maybank2u)
--> diingtkan, xboleh bayar by hand ok..
~ bagi pembayar menggunakan cash deposit /transfer dri bank sila sertakan cawangan maybank berkenaan.
~ yg paling penting adalah tarikh dan masa pembayaran... (haruslah mengikut masa dan tarikh yg tertera di resit)
~ pembayar melalui maybank2u, jgn lupe paste email etoi sebelum anda transfer duit k supaya selepas pembayaran dibuat details bayaran akan dihantar secara automatik oleh pihak maybank
~ jika masih ragu2 email dan sms je semua details yg korg rasa perlu.. nama dan no tepon tu mmg sgt penting lah ok.. sbb klu xpaham etoi akan call back.
~ bagi yang bawa kawan bersama2.. maka bayaran adalah megikut bilangan kepala ek.. hehe bukan byrsorg dtg 3 org ek.. lati budget tu bro.. kiki
~ harap maklum

* simpan resit pembayaran dan klu dpt pngguna maybank2u.. print la slip tu ek..hehe sbb nnt mase gath tu nnt ade kejutan menantii.. hehe

mim...~ tolong publish kan notis ni ye.. hehe

Shemmi said...

best nyer..lama x main bowling..huhu..

ieykin baik said...

mst besh nak mmpos
sure x ley g :[

miss.4kul4h said...

ermmm....

klik iklan ni tak kena bayar pun