Tuesday, February 17, 2009

AKU DIAM LAGI..


aku tak tahu kenapa aku dengan budak opis.
aku masuk nih dah nak dekat 2 bulan aku diam dan tak bercakap sangat
kat opis.. ramai yang perasan..
tapi malas lah aku nak amek port..
ntah lah.. aku nak happening macam dulu laaaa waaaaaaa
sedeynye hidup macam nih...

11 comments:

apisz said...

hidup ko ni di selubungi kesedihan jek... jgn la...

Allah jadikan kita untuk kita memilih cara hidup kita...


ape yg terjadi, pokok pangkalnya adalah dari kita jugak..


teruskan berusaha...bangkitkan dirimu dari kesedihan..


aku tetap mendoakan ko sebagai sahabat..

p/s: aku mls nak topup sbb tak perlu nk guna skrg.. =)

hestyrezyuda said...

<<<<< to bunk peace >>>>>
hmm.. yekot apis.. tq be my friend.. waaaa:'( apppiiiisszzzz...
eh salah lak tak ley sedih.. apiszz=D

Anonymous said...

kesian gak aku tgok ko..tapikan..apa salahnya kalau kau muhasabah diri sendiri..mungkin semuanya disebabkan diri kita sendiri..manusia nie hanya akan nampak kuman disebrang laut..tapi kudis kat badan sendiripun kita xkan sedar...sabarlah

ieykin baik said...

dekatkan dri ngan ALLAH....
bykkan berzikir

lg bgus dr kak terus ngan kemurungan mcm neh...

siyes
bnda neh akan kembali okeh :]

apisz said...

Keistimewaan Bau Ketiak Lelaki...
Benarkah bau ketiak lelaki mampu menjadi penawar kepada gejala tekanan yang dialami oleh wanita? Kenyataan ini dikeluarkan oleh Bahagian Biologi Manusia di University Pensylvania beberapa tahun lalu. Kajian dilakukan di sana membuktikan bahawa peluh lelaki membantu kaum wanita menurunkan tekanan dan melancarkan perjalanan haid. Menurut laporan Jurnal Biology of Reproduction America, sebelum ini, bau ketiak lelaki yang sengaja " diproses" daripada lelaki yang tidak memakai deodoran digunakan sebagai bahan ujikaji bagi mencari bukti bahawa hidung wanita boleh "digoda" dengan bau lawan sejenisnya.

Dalam ujikaji yang dilakukan, wangian semulajadi itu kemudian disapukan ke atas bibir puluhan wanita berumur 25 dan 45 tahun tanpa memberitahu ia adalah bau peluh lelaki dan hanya diberitahu bahawa mereka sedang menguji satu aroma wangian tersebut. Enam jam pertama selepas itu, skala mood wanita yang di sapu wangian yang diperbuat daripada peluh ketiak lelaki tersebut diukur. Hasilnya sungguh unik. Selain boleh mencerahkan mood, wangian ketiak lelaki ternyata dapat membuatkan wanita menjadi kurang tegang...

Lepas ni boleh la bagi orang pompuan cium ketiak orang lelaki tanpa rasa bersalah...hahaha.

hestyrezyuda said...

<<<<<<< ANONYMOUS >>>>>>>
walau siapa pun kamu, terima kasih banyak2...

<<<<<<< iken >>>>>>>
adik teima kasih sangat2.. akk cuba dik..

<<<<<< bunk peace >>>>>>
asal, ko nak suh aku cium tiak ko kew? waaakakakaa

PERIGI BUTA said...

BIASA R KAT OPIS MEMANG CMTUH..KAT OPIS AKU PUN SAMER...TAPI KAT OPIS AKU SEBAB BOS PILIH KASIH...NGAN STAFF KESAYANGN DIER... DIA BAGI KEJE CIPUT JEW..YG LAIN PERGH..MACAM LEMBU KENA TUH KENA NIH..SAMPAIKAN KEJE ANAK EMAS DIER PUN ORG LAIN TOLONG BUAT...HUH!!..ANAK EMAS KARAT DIER..TAU GOYANG KAKI...BERGAYUT 24 JAM...HUH..GAJI BUTA BEB..MINTAK23 REZKE YG DIER DPT TUH HALALLLLLLLLL...AMIN.......

BudAk hijAu said...

loh..dh knpe lak!!

hestyrezyuda said...

<<<<< PERIGA BUTA >>>>>
ouh yeke.. kesian kat kamu.. kalau kat tempat aku skang nih, diorang salah sangka kat aku. diorang igt aku ni tak dimarahi oleh DO aku..diorang kalau kena marah sebab keja lambat siap juz mulut DO aku je bising kat diorang. diorang tak tahu, kalau part aku,aku siap kena panggil secara personal, (sometime kena meet bos aku kat luar opis, dan luar opis our)jawab dan bagi alasan 1 per 1, then aku kena brainwash skalik.. pedih ooo... aku lagik sanggup kena macam diorang dari yg aku kena. diorang tak kena kan? jadi diorang tak paham.. diorang igt aku ni tak dimarahi.wakakakaak.. manusia kan? diorang igt kadang2 aku pun macam tu, tak di bagi banyak keje. walhal kalau hari cuti akulah bos suruh datang.. atau stayback until 2, 3 pagi...tapi some times orang tak nampak kesusahan kita... biarlah..
untuk kau perigi buta.. harap bersabar, banyak benda yang kau dapat kalau ko tolong dgn ikhlas. bukan saja pahala bahkan ilmu.. itu yang mahal sebenarnya.. tanpa kau dan aku sedari...

p/s : LILLAHITAALA

hestyrezyuda said...

<<<<< BUDAK HIJAU >>>>>
huhuhu... masing2 meluah rasa lah budak hijau..

rose emely said...

You've been tag. sila ambil di blog ku yg comeii itew...
hik hik hik

klik iklan ni tak kena bayar pun