Thursday, December 18, 2008

tertipu lagik korang nih


aku akui la pict nih memang nampak aku cute..
pic ni juga lah wat kan ramai orang nak kawan aku..
pelik tul...
ada la sorang mamat tu..
bila aku kata aku tak secantik pic tu..
dan muka aku berlainan pada setiap gambar
dia tak percaya dan nak bukti
aku apa lagik..dengan selamber
tukar la display image pic chatting tu pada yang lain
korang nak tahu terus mamat tu senyap ..
tak reply2 msg aku..
waakaaka..sengall
kalau tak ber iya, rugi i selama ni tak tackle u laa
apa laaa..itu laa.. ini laa...
last2..ekekeke
lelaki..lelaki..
bila aku kata lelaki ni pentingkan nafsu mata,
ada plak yang melenting lak nantikan..
bila aku kata lelaki ni memang manis mulut bicara..
kang ada plak yang serang plak kan..
so, apa kita nak kategori lelaki ni eak sebenarnya??
hmmm... aku lum jumpa yang boleh aku kata WOW!!!
dont angry huh... ;)

5 comments:

sourplum said...

lalala~

hestyrezyuda said...

uik.. ahah kamu ni kan alim.. geget kang

acap said...

erkk.
mencabar btul persoalan hati sis ni.
itu sume permainan hidup.
tp yg acap tau....

sis snyum lawa.

eumm.
pndapat masing2.

Rilek Aje.

hestyrezyuda said...

hahaha...
acap.. macam kenal je ayat tu sayang..:-"
lalala~~

darah.mayat said...

ermm..ape ea nk cakap..

@-)

klik iklan ni tak kena bayar pun