Wednesday, December 17, 2008

dag..dug..dag..dug..dag..dug..


adeeeehhhh
sakit wooo...
apasal??
resault kuar arini la..
subuh hari lagi aku dah buka web..
tapi tak ada lagik laaa
kul 10pg buka pun belum ada lagik..
aduii.. nyampah tul.

hurm.. ari ni aku sakit mata, tengah hari nanti baru nak pegi klinik
harap2 dapat mc..huhuh
aku malas nak keje la..
tak tahu lah apasal aduiyai..
aku benci sangat bila keadaan diri aku macam ni..

sekali aku jadi macam ni masa aku lost dulu..
sekali lagi aku macam ni masa aku buat istikharah untuk ramzan
sekali lagi aku jadi macam ni..
tapi kenapa?? pasal yan?? NEVER...
tapi aku tak tahu pasal apa..
budak2 room dan opis sume pasan aku macam ada masalah..
tapi aku plak tak tahu apa masalah aku..

aku buhsan lak life macam nih..
lambat lah masuk kelas, cepat lahh..
walau penat tapi aku rasa happy..
sebab banyak perkara berfaedah aku buat..

2 comments:

acap said...

bese ahhh tu.
sume org pun pnah alami perasaan camtu.
bukan ke ??
mksud acap tibe2 jd x kreatif.

:)

hestyrezyuda said...

ehehe ye lah tu acap sayang.. hanya akk dan kamu jer paham maksud kamu tu

klik iklan ni tak kena bayar pun