Friday, December 26, 2008

power point punya citer

tadi aku kol si tega..
so borak dengan dia pasal blog.. aku tanya macam mana dia ley kuarkan icon2 ym yang cute2 tu kat page blog dia..
so alang2 dah tanya tu minta dia komen la pasal header baru aku tu..
dia cakap cantik juga. bila aku kata aku buat guna power point, dia tak caya sebab dia ingat aku buat guna adobe, sebab effect dgn impak picture tu ley tahan juga dia cakap. so aku kata lah aku dulu aktif juga edit mengedit ni, dan dia kata nak tgk..
so aku cakap la, alang2 tu aku viewkan aja pada blog aku. so,,, pada tega..
ni entri yang aku janji kan dan pada korang.. ini aku persembahkan ngeeee...

>>>>>(('''ivi'''))<<<<<

PICT LOVE

pict yang ni aku wat dalam masa 5minit. ni bukan apa,
aku juz nak bagi pandangan mengenai tone kaler
pada gang cotton art untuk design baju diorang..
ni semua edit guna power point je..




>>>>>(('''ivi'''))<<<<<
PICT ADIK AQIL CHUMEL
ni gambar adik aqil.. anak isham
opismate aku. gambar budak2 ni aku letak dalam
FS dgn TAGGED..
chumel tau dia nih
ni semua edit guna power poin jew...


>>>>>(('''ivi'''))<<<<<

PICT KAK BAM..

ni pict aku sendiri.. so no komen la..huhuhu
ni semua edit guna power poin jew..ekekeke


>>>>>(('''ivi'''))<<<<<





PICT ORANG TAWEN..
aku bila nak tawen ni?? waaaaaa :'(

ni opismate aku kawen,, huuhu.
suka je edit kan ni. bukan apa pun :">
ada salah satu dari pict niyang aku insertkan
lagu dealova..
tapi tak ley dgr lak kat sini..ahahah
ni semua edit guna powerpoint je.. lalala~~














>>>>>(('''ivi'''))<<<<<


PICT COUPLE..

ini ada lah pict yang paling aku suka masa buatkan.
pict yang pink tu, owner tu tak tahu pun aku curi
gambar diorang..ekekek..tapi yang paling best..
pict2 mereka yang aku songlap ni adalah kemesraan
diantara mereka sebagai sahabat baik.
masa ni diorang ada pasangan masing2.
tapi lepas clash, diorang lak bercouple..
skang dah nikah dah pun baru juga la,
dalam bulan 12 ni juga. tahniah ya faizal dn isteri.
yang lagi satu ni plak angah dgn miera..
asyik gaduh je, aku buatkan gambardiorang ni..ekekeke







err.. dah la tu.. banyak lagi sebenarnya.. tak kan nak tunjuk semua kan?.. kang korang jemu lak nengok page aku yang aku rasa macam dah sarat sangat nih..ekekek.. tapi yang sebenarnya ada yang buat lagik gempak dari aku.. macam sifu aku and the gang..

k lah,,,guys.. daaaa

5 comments:

Anonymous said...

uitt... ok gak 2... aku nk suh ko edit gmbo aku dgn laki aku laa.. 2 gmbo yg bbeza.. ko satu kn laa.. or ko wat kotak2 ker.. mcm yg ko wat gmbo utk gath 2.. huhuhuhu..

wa jautuh cinta sma lu pnya ilmu laa amim.. hehehehehe

_tega_

acap said...

ekeke.
yg ni ke power point nye akak citer tu.
acap x tau sgt. kurang mahir.
kalo kasi acap buat laa camtu,
msti bulan2 baru siap. hahahaha.

darah.mayat said...

cute la gmbo love...ehehe..nk 1..nk bg kat awek2 ym..nnt dorang tepikat..xpayah ayat pon xpe..ahaha..babab kang..ehehehe..

hestyrezyuda said...

ekeke .. ye adik acap.. kakak tega.. adik khai... nak apew/ order je.. kemudian bayar ya?? lalala~:-"

darah.mayat said...

huh..kene bayar..babab nak..ehehehe..

klik iklan ni tak kena bayar pun