Thursday, April 18, 2013

video sudah maaaaaaaiiii


assalaaaaaaaamualaikum

ok jangan tanya macam-macam.. hahahaha yusuff yazid dah tanya aku.. apa kebenda la yang aku buat dekat entry bawah ni...mahap sesangat ok.. aku punya audio tak ley korang view, sebab silap aku juga, aku tak convertkan.. 

tadi aku tanya dengan ramzan, dia kata dia tak dengar pun tak ley bukak, sebab view guna henpong.. aku pun cer send via wasap soalan yang aku dapat dari dia

"err.. lagu sape ni? tak pernah dengar pun?"

lepas aku menjawab soalan yang ala2 komposer kerek tu.. hahahahaha dia jawab

"laaa yeke.. ingat lagu rare.."

cait!! sabau je aku. aku usahakan juga cari converter dan aku dah dapat converternya dah try test tukau ke MP3 ni aku attachkan..  harap2 leeee menjadik!! testing power.. ouh ya.. nak nasihatkan... volume speaker kalau boleh guna 2-3 jerk... kang bingit tinga tak tahu ea.. jangan saman-saman.. kikiki


dan yang pasti video ini di ambil secara tergesa2 jgn marah yerp.. bukak je volume tutup visual.. kahkahkah


video

2 comments:

Anonymous said...

aku syesli masih tataw lagu ape... pls somebody explain.. haha... suara ko ke? ko nak masuk "vokal bukan sekadar rupa" ke? kekekkekeke


-Yusuff Yazid-

hestyrezyuda said...

Yoooooop !!!!!!! Gwa tak bg penampo dah baik..... wakakakaka..... mmg le tk penah dengau.. lagu aku buat sendiri nyanyi sendiri le yop!

klik iklan ni tak kena bayar pun