Monday, December 3, 2012

kenapa semua orang nak jeles dengan aku? adoinyepun!

actually.. aku nak pesan la pada adik-adik yang baru nak berbulu dan berjinak0jinak dengan laman soSIAL ni.. jangan la tunjuk jakun dan PPRT sangat mental tu.. please.. annoying giller kot, kau tak kenal orang tu, tiba-tiba nak marah jeles apa bagaikan... i tahu la i HOT.. hot stuff... tapi tak payah la nak jeles.. nak loya tekak pun ada gak nih... hapajadah le.. korang baca dulu ni..





kesnye hanyalah.. aku adalah rapat dengan twetpep ni.. actually aku rapat dengan dia lebih abang dgn adik je.. tapi oleh kerana sewel aku dengan dia ni sama level .. so bila time menyengal tu kitorang serasi. kadang-kadang motif menyengal tak tahu pun, kadang-kadang kitorang berlakon jelah macam nak pegi dating. walhal.. mamat tu punyalah berahsia identiti. termasuk aku. memang dalam tweter tak semua orang yang kenal aku dan pernah tengok muka aku, sebab aku tak pakai gambar betul pun. tweter hanya tempat aku nak sumpah seranah, jadii aku pun tak la heran sangat nak folo-folo orang.. kalau orang folo, aku juz folo back, yelah kesian kan.. orang dah folo balas le balik. juz it.

tapi aku dah perasan dah minah ni macam jeles je bila aku bertwet dengan ini mamat, sampai aku pernah tanya "bang..dia jeles ke?" mamat di jawab, "ntah ar.. tapi dia dah start DM dah ni" so aku paham la.. yang maybe pompuan ni ada hati. aku cakap kat abang tu "bang, apa jadah duk desak tanya apa hubungan manis dengan abang ni?" abang tu tanya lah balik aku jawab apa? aku kata la adik dan abang. masalahnya pompuan ni tak percaya.. pergh.. gurlish always complicated.. so aku minta izin " adik jawab jelah adik scandal abang" abang tu pun kata " sukati.. tak kisah pun" so aku pun jawab scandal.. eh tak puas hati juga.. sampai laaaa aku twet pasal bola, suh abang tu tengok bola dia sibuk interframe, tetiba aku tgk dia dah folo aku plak... tak kisah le.. aku folo dia  balik, sebab mention dia untuk aku tak dapat kalau aku tak folo dia. lepas aku folo aku jawab la apa yang ada kat atas tu.. dan tiba-tiba.... eh??? kau kata kau tak de hati dah nak bertunang.. abes ayat macam jeles tu dah kenapa?? mental betul..

tolong la paham.. tweter bukan FB.. FB memang tempat orang meroyan...tapi tweter tempat merapu, profile aku pun dah kata aku nak merapu .. so please la.. agak-agak tak ley nak hidup cara aku.. blah je ar.. tak payah susah-susah kan? haaaai.. dia ingat aku budak darjah 6 ke apa? kau bertunang 25-12-12 .. ingat aku nak percaya.. kang tiba-tiba je tengok menggatal dengan orang lain plak.. hahahaha

susah betul jadi aku ni.. orang jeles jela memanjang.. dia tak tengok ke profile picca aku??
 ↓



















↓ 


ini ha profile aku... itu pun nak jeles ke?? adooooiiiii...!! tak paham la.. 

aku punya la pegang tak nak letak gambar sendiri takut ada yang tergoda, dosa untuk aku.. letak gambar beruk pun.. eeeehhh....!!! ada jugak yang tak senang bontot???! 
bala...bala...






1 comment:

ultragebu said...

kau hotstuff laaaaa sebab tu dia jeles. nampak benor dia gersang nak ke cik abang ur*** tu. sebab tu dia sentap tengok kau rapat dengan mamat tu. blergh.

klik iklan ni tak kena bayar pun