Friday, August 17, 2012

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Rahimah



Allah selamat kan aku..
Allah selamatkan aku..
Allah selamatkan Rahimah Ali Razak
Allah selamatkan aku...

hehehehe ..
tanggal 15 Ogos 2012 genap umo aku 28tahun..
kelainan? memang ada..
sebab orang first yang wish bapak aku..
hahahahaha...
and tahun ni pertama kali ramzan tak ingat nak wish..
tak ingat..
atau dia saje-saje buat tak ingat..
sebab dia dalam proses nak hapus aku terus kot..
even dan 4 tahun kami dah tak bersama...
its ok.. 
dia dah ada life dia..
kenapa dia nak ingat kenangan dengan aku kan?
its ok.. 
so kiranya pada tarikh 15 Ogos ni..
aku tak dapat pun ucapan dari sesiapa yang special.
eh kenapa??
sebab ritu kata hati tengah berbunga??
hahahaha...
alaaa biasalah... kena badi kot....
kenal tak sampai 2 bulan putus...
biasalah tu dalam rentetan cerita cinta Rahimah..
macam tak biasa..
hakhakhak.. 
cuma aku malas je nak bercerita..
sebab bagi aku annoying kot nak cerita kisah cinta yang tak pasti penghujungnya
biarlah bila tiba masanya aku akan cerita Fairy tale ..
mana tahukan..
memang aku sempat berjumpa jodoh aku..
ou ya.. sehari sebelum besday aku dah upload dah gambar ni..
sila tengok...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
jadi pada anda yang membaca sila doakan ya... dan sila aminkan..
sebagai hadiah hari jadi saya untuk tahun ini... 
uuuwwiiiiiiiieeeeyyyyyyy....

tata semua..
assalamualaikum...








No comments:

klik iklan ni tak kena bayar pun