Saturday, January 28, 2012

catitan dairi ~5~

pagi tdi bangun jam 4 pag.. konon nak wat assignment... tapi hati ni berat je.. rasa sayu je... kena eak? rasa macam sedih amat kot.. susah betul kalau tk sihat ni.. hati macam tisu... cpat sangat sedihnya... tapi nak buat macam mana ...


esok ada kelas..  terasa macam amat malas nak pegi.. tapi aku kena kuat.. tinggal 3 sem je.. sikit je lagi.. tak kan aku tak boleh tempuh.. sedangkan dah 5 sem berlalu... kuat ima.. kuat..


tpi sekarang ni asyik nak nanges jerk la.. kenapa eak.. even dengar lagu kat blog ni pun aku macam sedih... haih.. macam nak minta transfer balik melaka.. tapi hati aku tawar ... see.. baru cakap dah nanges.. adoiyai...

layan lah picca aku ni... malas nak taip...




muka orang sakit.. terima jerkla ya... ekekekekeke

2 comments:

nor saidatul akhma yahya said...

balikk balik... aku rindu sgt dah ngn ko :D

3LiN4 said...

dear pun rindu kat akak...
kak etoi!!!!! kak mim!!!!! karok jom... hehehhheheh

klik iklan ni tak kena bayar pun