Friday, November 25, 2011

yeaayyy..yeeaaayyy.. balik kampung... yeaaayyy...yeeaaayyy..balik kampung

tajuk happening giller kheeennn..? mesti lah, adik-adik ku sayang... sebab kak non nak balik kampung... minggu lepas kak non lepak kat putrajaya dengan klasmet sekelian mandi manda di ulu langat.. eh lupa lak nak update.. miaahahaha.. nanti ar.. gambar pun tak transfer.. lupa kak non... nanti-nanti le update yang tu eak..

happy sesangat itu .. idak le gayanye... biasa-biasa jerk.. cuma rindu...serindu rindunya dengan mak ayah... terutama tu, putra putri kecik kat rumah tu... almaklum le minggu lepas tak balik kampung...ekekeke.. aku ni sebenarnya, ada juga terpikir nak bermastautin di melaka balik.. bukan apa.. lepas tengok kadangkala mak ayah aku macam tak larat je nak urus kan banyak benda kat kampung tu.. tapi, kalau aku kesana, maka susah sikitla kalau aku nak study group kat sini.. tinggal lagi 3s em je kot... insyaAllah 3 sem...so cekal kan hati je untuk terus kan perjuangan sambil hulur bantuan di kampung ..

ni pun, aku balik.. nama cuti 3 hari.. tapi mak ayah aku dah atur jadual untuk aku baaaaaaaiiiikkkk punya... dah awal-awal call aku membentangkan senarai tugas balik kampung tanpa sempat aku nak menapak kan kaki kedalam bumi melaka... huhuhuhu... yang suruh jadi driver lain...yang suruh jadi writer lain..yang suruh jadik planner lain... ha, nak kata apa? waiter sah-sah kerja tetap kalau balik kampung...  ekekekekekeke...

pape jerk la... yang penting mak ayah aku happy... dan aku juga happy uruskan hal-hal diorang    :)








1 comment:

someone someplace somewhere said...

amboiii kemain bz nau dah ha hehehe.... nmpak nya xda la aktivity ala2 bujang yg ble berlangsung ek hehehe

klik iklan ni tak kena bayar pun