Tuesday, September 20, 2011

5 yang di kehendaki saya!





AKU KEPINGIN MAU BERTEMU SEMUANYA....

yeah... sound like crazy huh?! but seriously.. memang teringin bertemu dengan mereka-mereka ini... SIAPA ?????  JOM..JOM... kita tengok... 5 gambar ini...

1.
hah..! mesti gabrakan... hahaha.. serious shit.. dia selalu jengah sini.. tapi kita tak tahu dia sape.. kita minta inbox pada kita nama atau email ym pun dia tak inbox kat kita... huhuhu... walau entri kita ntah apa-apa.. dia rajin sangat view (erk.. harap2 aku tak terperahsantan :">)
kepada anda si budiman... sila tinggalkan pape mesej kat email saya ya...
hestyrezyuda07@gmail.com 
:">

2.
ha.. yang ni pun sama.. selalu juga... kadang kadang.. dalam 3 minggu sekali... pun sama... dah pernah dah minta email kan pape nak gak kenal... kalau blogger juga.. mungkin boleh jengah menjengah kan??awak... please ea... emailkat kita pasal awak ^_^
hestyrezyuda07@gmail.com

3.
mula-mula.. masa kita tengok dia view.. kita ingat dia adalah orang yang sama dengan yang atas.. tapi bila kaji balik dan tengok balik time-time yang di view rasanya bukan orang yang sama.. (mungkin, ok) tp sekiranya sama.. minta ampun dan maaf.. tapi kalau bukan.. boleh tak kita nak berkawan dengan awak juga ^_^ nak tahu pasal awak juga??? nak baca blog awak juga ...email kita ya... ^_^

4.
ini adalah keluarga yang saaaaangat kita rindu... nak sangat jumpa.. lama dah tak jumpa....lama dah tak gelak sama-sama.. nyanyi sama-sama...masak sama-sama.. makan sama-sama.. huhuhu walau semuanya adik-adik lelaki... tapi macam dah adik sendiri dah... tak kekok... ha... perasan tak.. sebelah nenek ada wanita muda... haaa.. yang tu adik ipar... isteri angah... hehehehe..

and last but not least...
yang ke-5.
scroll down... if u wanna best view.. 
































































apa??? kecik??? tak pe... kita besar kan... 





haaaaa.... tu diaaaa...
ampun maap... aku curik gambar kau.... miaaaaaaahahahahaha
actually... dah terjumpa plak... masa entri ni di tulis... mana dia sesat datang putrajaya agaknya..... aku pun tak tahu.... hahahahaha.... sengal sikit minah ni.. kata weekend nak roger aku bawak jumpa kawan dia yang sakit pun tak tertelifon.. bila tak suh datang ley lak dia muncul... adeeeehhh...

eh.. cer korang teka... siapakah empunya gambar yang besar terpampang iteeewwww...... teeeeeeeeeeeeeeeetttt...... salah..... itulah dia ejen prudential 007... call she bond... piah bond.... hahahaaha

laaaaaaaaaaaaaaaaaaarrriiiiiiiiikkk... sebelum piah seligi aku lelaju..fuh..fuh..fuh..fuh..fuh..fuh..fuh...!



2 comments:

Piah Becok said...

Hahahahhaa... Jendul la kau kakak!!! Pencopet gamba kau neh. Kah kah kah. Die tengah kemo la, tak leh kacau. Nanti die dah okay mak bawak kau noks...

Mentang-mentang la aku stalker berjaya. Kau expose aku ya? Hahahaha

hestyrezyuda said...

hahaha piot.. aku lup[a la dia tgh kimo... huhuhu..

xpose tu tak lah.. tapi saje je mak mencapap kan ko.. hahahaha

klik iklan ni tak kena bayar pun