Friday, July 8, 2011

lama plak tak rasa menda nih ~



rasa apa? jangan kompius.. hehehhehe..bukan apa, arini hest dapat order nasik lemak 41 bungkus..sikit jerk kan? haaa.. tapi buat sorang-sorang.. jadik tak tido malamlah jadinya.. belum dikira lagi yang membodek minta buat peria masak sambal..sebab yang hest masak first time aritu, diorang kata sedap..dengan seikhlas hati, hest masakkan juga..yelah,dah permintaan,lagik pun hest baru mencuba masak peria dan makan peria.. hest tak makan peria sebelum nih, sebab hest rasa dia pahit sangat.. eeeeeeeeeee... tapi, now dah ok, kalau masak sendiri hest makan lah kot, kalau orang lain masak tak tahu lagik.. hehehe..sebab hest ada amal kan petua untuk buang pahit peria..oleh kerana malam tadi hest kurang tido, so hari ni hest ngantuk sangat..

lama sudah tak ngantuk kat opis, jam 11.45pg (rehat jam 12.15pm) hest dah surrender,tak larat. terus masuk surau ofis dan tido..ni yang hest tak larat tanggung, tido dalam kesejukan yang melampau, sampaikan bila terbangun ni, hest dah rasa sakit kepala sebab sejuk sangat dan hidung hest dah rasa macam beku.... gggrrrr... ini yang hest dah lama tak rasa nih.. huhuuhu.sejak off berniaga harian, juz buat nasik lemak tempahan, jarang dah hest tido dalam surau beku tu...

ok, sekarang masuk part baru plak....hest pening dah, hest terpaksa tarik diri dalam pertandingan bola tampar, sebab ayah hest nak buat kenduri arwah malam esok..hest kena bawak kakak ipar dengan anak buah.. yang jadi masalah hest lagi ahad pepagi buta hest kena balik kl balik, sebab kena rush ke shah alam ada kelas ganti .. aduih, so sad.. takut kakak ipar dengan anak buah terkejar-kejar. hest kompem dah berlari-lari dah... macam mana nih? aduihhaih.!~ .. tak pelah .. masalah hest tu akan berlalu jua.. =)        <<<<[giller skema ayat)

hest selalu tengok trafik hest...nak ucapkan terima kasih pada kawan-kawan yang sudi menjengah, even tak tinggalkan jejak pape, tapi tak pe.. hest tahu ada yang datang singgah terimakasih banyak-banyak, terutama kawan -kawan dari abroad macam dari taipei, california, florida, mountain view, kaherah.. kalau tak keberatan, tinggal-tinggalkanlah email pada hest atau follow hest di twitter @hestyrezyuda .. salam kenal.. moga kita bertambah ukhwah =)  

kalau ada kekurangan pada penulisan hest.. hest minta ampun maaf.. ni totally luahan hati hest..apa yang terdetik di hati.. itu yang hest ketuk di papan kekunci... sayang semua kawan... assalamualaikum...  mmmuuuaaaaahhh....



2 comments:

Piah Becok said...

hoih hado twitter ek??? nanti aku add ek... walaupun aku pemalas pasal twitter. ehehehe... weh rindu ah nasik lemak koooooo...

hestyrezyuda said...

hado makcik... weyh windu ko lah... ko add twit aku k...makcik.. ko ada prob eak..?pape pun settlekan dulu k.. kalau nak pertolongan aku.. roger k.. kot kalau aku mampu aku tolong ^_^

=hest=

klik iklan ni tak kena bayar pun