Friday, April 22, 2011

kecelaruan gender ...... kahkahkahkah



actually aku nak mengupdate..tapi aku kompius genre entri yang aku nak post kan ... sebab.. sesuatu yang BOMB..! not too so..so.. tp aku keliru.. yang mana satu eak nak dulu kan.. hohoho.. tak ley la jadikan EXAM aku sebagai alasan tak mengeluarkan entri.. no..no.. itu tidak adil.. so.. macam mana? apa yang patut aku buat????

nak cerita pasal budak lelaki yang kuat sex semalam tu..?  malas ar.. nanti orang tinggalkan page blog aku dengan perasaan yang meluat...  so... nak cerita pasal apa? kupas lebih lanjut segmen semanis kurma malam tadi pasal "kawan makan kawan" .. hurm.. best gak nih.. tapi... mesti kang ramai teringat kisah-kisah lama sakit hati korang.. hurm.. tak ley..tak ley... cite pasal apa eak..? pasal sejarah? tak ley juga.. sebab sebelum nih aku dah keluarkan fakta.. so? apa eak .. pasal gosip piah becok lesbian ? no..no .. nanti piah becok plak yang pemes kat sini...

jadi apa patut aku tulis ni weyh.... aku tak de idea.. tolong la aku... uwaaaaa... apa patut entry yang aku taip kat sini.. aku buntu... huhuhuuhuu... maaflah kawan-kawan.. aku rasa.. untuk kali ini, aku tak postkan pape entri kot...   ni idea.. blank.. dal... minta maaf kawan-kawan... tak de lah alamatnya penambahan entri ... uuuuuwwwuuuuuuuu.uuuwaaaaaaa

2 comments:

Piah Becok said...

ya Allah.. apsal tak tulis pasal aku lesbian? ehek! ehek! ehek!

okey waaaatttttttt...

eh eh lupa, aku da pencen dari jadi lesbian la...

hestyrezyuda said...

hahahahaha nanti2 .. kompem aku buatkan... ko tunggu jerk k... :P

klik iklan ni tak kena bayar pun