Wednesday, March 23, 2011

Vlog vs Anwarhadi vs Luthfi90



cuba korang renong dan baca sungguh-sungguh tajuk entri kali ni... haaaaaa, agak menampakkan sangat-sangat keganjilan dan keterujaankan? terlalu glamour kan? terlalu world kan? ekekekeke.. k, sejak dua menjak nih, aku ni dah dok tersampok dengan video-video dari adik luthfi, itu pun lepas aku tengok ada member yang sharekan video adik luthfi kat FaceBook.. dari situ, satu-satu aku x-plore video dia, sampai.... ada satu segmen, dia sebut nama anwarhadi.. pastu aku pun ada terfikir, sape anwarhadi? sekali aku search, ouh jumpa la video adik ni.. layan video dia, sama macam adik luthfi version dia.. cuma, anwarhadi more pada diri dia, kehidupan sekeliling dia.. macam adik luthfi more pada isu, kurang mengaitkan diri dia...tapi dua-dua memang best, hakikat aku tak lah melayan pun Vlog nih, tapi 2 orang adik ni, aku boleh blah la dengan karektor diorang.. so.. semangat aku nak wat vlog sendiri pun makin berkobar, mula terfikir lepas buat editing video yang pertama, dan cadangan dari miss tira .. tapi tak lah sampai aku terfikir nak masuk you tube.. buat masa nih lah.. hahaha cukup sekadar dalam blog aku sendiri.. mungkin bila dah aku rasa yakin..kalau aku nak upload dalam you tube, baru aku upload kan.. ngeh..ngeh..ngeh..~ so... aku pun tengah fikir, dan tengah nak memerah pala otak aku yang memang tengah parah skang nih.. dengan konsep, isu, bahasa, dan apa menda lagik le.. (cara macam pro jerk kan) tak le.. kang jadik isu plak.  k guys..minta diri, doakan impian tak terus jadi impian.. moga impian jadik kenyataan.. adiosss.. amigosss.. sssayonara... assalaaaaaamualaikum .cchhhooowwwww

2 comments:

Piah Becok said...

go hesty go!!!!!!! gua tunggu vlog lu la kakak.. roger gua dulu tau bile da siap.. hahaa

hestyrezyuda said...

hahahaha ye la peot.. tp aku ni kan pemalu orang nye.. wakakakakaka...

tungguuuuuuuuuuuuuu

klik iklan ni tak kena bayar pun