Sunday, January 9, 2011

NAK MINTA TOLONG KAWAN2 BLOGGER YANG ARIF.. SAYA ADA MASALAH SIKIT DENGAN BLOG..!~

░▒▓▀▀ ♠♠♠♠♠ ▀▀▓▒░


kawan-kawan blogger..
pada yang mungkin tahu cara mengatasi masalah saya ni..
mohonnn ya.. tunjuk ajar...


“kenapa eak, saya tak ley tukar warna font?
kaler skang ni mmg dah setting dalam design..
tapi, ada ada satu-satu sentence yang saya nak lain kan
warna dia tak berubah..
bukan setakat warna, bahkan saiz font..
hanya boleh italic dan bold sahaja..”

kenapa eak?
apa perlu saya buat?
minta tolong siapa yang arif..
ajarkan saya yang kurang bijak nih..
pleaaaassseeeeeee


░▒▓▀▀ ♠♠♠♠♠ ▀▀▓▒░


5 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

oh, kena tengok coding.


P/S : entry tu akan di update bila ada pesembahan.

;)

hestyrezyuda said...

hehehe.. zara.. thanks yeah... :P

tapi coding?

rasanya sebelum ni, kalau buat wara wani juz choose dari kaler yg ada kat atas tu tak de pape masalah pun.. tu yang merunsing kan..

ke..saya perlu....... kejap saya cuba..!

hestyrezyuda said...

dah cuba :( tak jadi juga...:(

aZiE dE hEnnA cReaToR said...

beb..try cut dlu entry ko..then..paste blek..pastu highlite whole entry pastu plih type font n color semula..cuba try test..sbb aku pon penah kena camtu gak b4 this.. ngeee.. ;-)

hestyrezyuda said...

yeke ila? ok aku try :) tq

klik iklan ni tak kena bayar pun