Tuesday, November 2, 2010

JaLan - jAlAn m3l4w4t bl0g KawAn - kAwaN

.
.

jalan-jalan baca cerita orang memang best..
even tak kenal...
tp seronok..
kadang-kadang menda tu jadik pada kita ^_^
aku rasa aku sunguh bertuah...
dalam dunia ym.. aku ley kenal semua yg ada..
dalam dunia kereta pun aku ley kenal majoriti members..
dalam dunia blog ni saje yang aku macam kureng.. even almost 3 years aku berblog...
tp aku dgn dunia blog, bagai aku dengan dunia sendiri..
tak ahu nak bergaul dgn blogger lain..
pelik gak..
nak ikutkan aku ni..
bukan lah orang yang payah sangat nak bergaul dgn orang yg aku tak kenal...
but.. its ok.. maybe aku dah anggap blog aku as elektronik diari..
macam aku dah blok diri sendiri lak kan?
aku tak tahu lah kalau aku ada silent readers..
sebab kat tempat komen tak pernah yg komen.. hahahahahaha
ok.. berbalik pada kisah blog walking tadi...
aku masuk page lyn .. baca entri dia yang terbaru.. aku rasa kurang enak...
sebab aku tak nak dengar apa2 berita buruk dari mereka..
sebab aku suka mereka bersama..
hope menda2 kecik tu, u all dapat settlekan dengan berhemah k.. jgn emo sangat k, sayang..
ada yang aku baca adik-adik aku nye blog yang lain... yang berpatah hati.. kini makin kuat... tahniah amoi... yang kusut dan serabut maca syiera.. hope done kusut2 k.. everything will be ok.. juz sabar dan ikhlas kan diri..

cheewah, nasihat kemain.. tapi empunya diri... ^_^ senyum pun macam nak sumbing,, hahahahahaha
Publish Post

3 comments:

Siapa Lin?? said...

wah...hehehe..ok kak..insyaAllah benda nie akan settle..

hestyrezyuda said...

hehehe.. bincang baik2 k.. ^_^

~caHaYa MaTaKu~ said...

thanks kak..ade gak name terselit..insyaAllah i will... u too kak..take k.. kuat k..

klik iklan ni tak kena bayar pun