Saturday, August 14, 2010

aku tak mahu sejarah berulang...

.
.
aku pelik gillew la..
korang bayangkan..
Lillahi..
kami berbual tak kerap..
kami kenal tak lama..
tp aku boleh pulak jatuh sayang dan rindu kat dia..
aduih..
kelakarkan?
aku rasa macam dah lama kenal..
lucukan?
mesti kalau korang dengar aku bercerita sendiri..
korang akan kata
"gile!kenal baru bape saat dah nak cinta orang"
kompem punya lah
mesti ada yang pk aku macam terdesak..
uiiii..
tak weyh..
perasaan tu yang datang sendiri..
dengan orang lain aku boleh kawal jerk..
ok jerk...
ha..
yang dia ni jerk pelik...
tapikan...
aku skang kuatkan hati..
sebab orang kata..
kalau betul dia cinta kita dia tetap akan datang pada kita..
walau JOY kata dengan aku..
" aunt, u bagi jerk lah email kat dia..nanti mesti dia tahu u ikhlas kawan dengan dia.."
pastu aku buat kejap...
then aku pikir balik...
tak payah lah...
bukan apa..
aku tak nak jadi macam yang dulu-dulu
aku mesej tanya khabar ke..
email sahaja ke..
diorang macam rimas..
then mesti diorang rasa macam aku ni terdesak..
UIk, tak mau lah!
aku bukan terdesak pun..
aku tak kisah pun,bila Allah takdirkan aku berkahwin..
InsyaAllah aku redha dengan ketentuanNya..
sebab aku tahu Allah merancang sesuatu yang baik untuk aku..
lagi pun, bukan aku tak bekerja untuk sara hidup kan..
aku ada sumber sendiri untuk terus hidup..
jadi tak de lah terdesak pun..
=)
untuk dia..(kalau la dia baca diari elektronik aku ni kan)
u, saya tak kisah pun..
settle your problem...
tp jangan plak u ingat i tak text pape..
means i terus menyepi, tak ingat dan tak nak kawan dengan u..
no... juz i tak nak SEJARAH LAMA BERULANG..
biarlah u datang berbual macam dulu dengan i..
dengan hati yang tenang..
tanpa masalah...
sebab i tahu u ada masalah ritu..
:)
i ok jerk... insyaAllah..
Allah ada bersama-sama dengan i.. =)
i tenang dengan zikir-zikir dia...
u kuat ok..
jangan pening sangat pasal masalah u..
moga Allah memberkati dan memberi u jalan yang mudah..
amin....
:)
.
.

1 comment:

Deskcom Desk said...

Jiwang karat punya nenek

klik iklan ni tak kena bayar pun