Saturday, July 17, 2010

SIAPA SAYA???

.
.
ahaks !! mesti pelik jerk kan dengan tajuk tu... aku pun pelik.... wakakakka.. actually.. aku letak tajuk tu sebab aku nak tunjuk kan gambar aku yang mempunyai kelainan karektor dan kelainan sifat nak tafsir..huhuhu..minta maaf la ya.. saya rasa blog ni tak de orang yg tgk pun melaian adik ku mell.. hikhikhik.. so aku nak letak pic tak pakai tudung.. kalau rasa anda lelaki .. sila tutup mata... hahahahaha


huhuhu..picca yg aku sayang giller.. sebab bapak akuu turun KL untuk sambut besday aku dgn bawak kek yang mak aku tak tahu bila bapak aku tempah... huhu.. sangat2 terharu.. sebab aku lah satu2 nya anak yg dia sambut besday.. yg lain jangan jeles ya.. ahaks..


masa ni sambut besday ke atau raikan kak ila nak pindah.. tp bertiga kak miza kak ila dgn sey...


masa ni penat kat umah 3 musim..



ok ni picca aku yang tak makeup sekitar setahun dua tahun lepas...


masa ni kat opis dalam bilik fail..hoho.. sempat..sape kata tak sempat posing.. kahkahkah


yang ini masa dalam keta nak g opis .. ye kot.. lupa deee


this my luvly pic.. u know y?? pic ni tanpa edit.. but very sweet... letak kat ym profile pic.. semua dok bantai buzz.. wakakaka.. tak kuasa aku nak layan.. ahaks!


yang ni b4 g opis.. biasa ar.. ada mood nak melaram..


ha ni pic yg kat atas tu... huhuhu



OK YG LELAKI BOLEH TUTUP MATA SKANG HAHAHAHAHA.......


picca-picca di saat kesengalan ku.. huhuhu




ok dah boleybukak mata... ekekeke

latest picca..








dah abes daaaaaaaaaa..... nanti kalau ada lagik picca aku masuk kan k.. kalau ada mood.. wakkakaka

2 comments:

~caHaYa MaTaKu~ said...

uit..pai ati ckp xde org nk bace..aku slalu masuk ape belog ko:-w
ish sekeh kang.....

hestyrezyuda said...

ekekeke sowi le moimoi..... lupe deee :P

klik iklan ni tak kena bayar pun