Monday, June 21, 2010

mak aaaiiihhh

dah naik bersawang.. dah naik bersarang dah blog nih.....
huhuhu manyak sangat menda nak menaip dalam nih.. but selalu lupa.. haih.. but i;m love... very love with my blog... huhuhuhuhu
tayam2 nanti untie taip manyak2 dalam ni yea... heheheheheni msuk sikit pic2 masa gath kat kuala linggi...gath ni biasa lah under GENGCLUBMELAKA2... kami buat masa 5 JUN 2010.. gempak memang gempak.. 60 orang yang datang pada malam tu..sangat puas hati dengan kerja sama semua pihak... sangat2 happening... tak tahu nak describe macam mana.. but mmg havoc la... best sesangat... ni sikit picca yg aku nak masuk kan...
ni banner kami..
nipagi masa nak gerak ke linggi
masa ni aktiviti sukaneka...ucapan pembukaan malam BBQ
pasukan dj
(miss him.. but wat dono jerk la... huhuhu)

majlis berakhir jam 2 pagi... masa nih ramai yg dah balik so

1 comment:

~caHaYa MaTaKu~ said...

miss him ye?? lalalala~~~

klik iklan ni tak kena bayar pun