Friday, April 2, 2010

lelaki VS mata gatal





hakhakhakhakhak..
lama kan aku tak suarakan pasal LELAKI dalam blog nih
tapi aku rasa nak cite nih bukan hal lelaki lah ...
but more pasal JANTAN
nape aku kata macam tu???
yela.. macam kita tahu...
lelaki ni antara makhluk yang sopan sikit la..
but JANTAN nih yang agak kurang sopan.. look like macam sound dia.. hehehe

ok balik pada tajuk..
aku nak tanya.. nape eak.. ada JANTAN yang suka tengok punggung pompuan??
sometime bukan takat punggung la...
lurah..tundun dan what eva la yang wat kan diorang asyik memandang tak lepas-lepas..

ok aku tahu korang akan kata
"salah pompuan tu la.. g tunjuk nape..?"
kan? kan? kan?
aku dah agak daaaaaah

yela... kalau pakai baju gedobos macam guni beras korang duk mengata
so pakai sikit ketat.. pakai sikit cantik puuuuunnn tak lepas dari mulut korang
bahkan tak lepas dengan mata..
nafsu????
Wallallahu 'alam..

so.. ada sesape nak bagi tahu tak??
atau nk tolong defend JANTAN-JANTAN nih??
mungkin kami yang pompuan tak paham gelojak hati korang kan??
so aku mengalu-alukan sesangat nih..

mai..mai..mai.. aku nak cuba pahamkan orang spesis nih...




4 comments:

Pakcik Ery Is Me said...

aq bukan jantan.. aq jejaka kacak :)

Deskcom said...

First, lumrah alam fatamorganalah lelaki tertarik pada perempuan...

Second, mulut orang memang tak boleh tutup...

Third, you buat apa saja yang boleh membahagiakan you, jangan peduli apa orang nak kata selagi perbuatan tu tak bercanggah dengan syariat Islam.
Hidup ni simple

Adam Johari said...
This comment has been removed by a blog administrator.
hestyrezyuda said...

YE LA DESK.. I SOKOM !!

klik iklan ni tak kena bayar pun