Tuesday, April 13, 2010

juz nak kongsi pic nih


yup...
ni gambar yang aku nak tunjuk kat korang.
ni ahli gengclubmelaka2
ni gath pertama yang kitorang buat..
seronok sangaaaaaaat seronok
siyes...
tahap kegembiraan dia tak dapat nak di gambarkan..
yelah bayangkan..
kita jumpa dengan kawan yang dari jauh..
yang selama nih kita juz chat dan berborak
bergelak ketawa tanpa melihat wajah..
kalau dulu orang kata macam2 pasal chat nih
banyak menipu..
but alhamdulillah adik2 gengclub diorang bukan jenis macam tu
ni lah komuniti pertama yang aku join
nilah komuniti yang bagi aku ikhlas dari hati berkawan

tahun ni..
banyak giler ahli baru..
wat takat nih.. hampir 100 ahli yang berdaftar rasmi..
yang join tanpa daftar tak pernah aku nak ketepikan
yelah. kadang2 diorang nih tahu login ym jerk
pasal face book atau blog diorang tak paham sangat
so aku ok jerk...

ouh ya ni alamat blog dan url fb

http://www.facebook.com/profile.php?ref=sgm&id=1664716036#!/group.php?gid=232726904238

http://gengclubmelaka2.blogspot.com

KEPADA AHLI GCM2.. KEEP IT UP DUDE..
KORANG MEMANG BEST..
SIYES.. SUSAH NAK JUMPA KAWAN2 YANG IKHLAS MACAM KORANG
KORANG BUKAN KAWAN MAKAN KAWAN..
THANKS SANGAT2
SEBAB TU AKU LAGIK SAYANG KORANG DARI BUDAK KELAB KETA AKU BUKAN SEBAB KORANG AKU KUMPUL KAN..TAPI KEIKHLASAN HATI.. DAN KESUCIAN JIWA.. KORANG AKU SOLUTE.. ERM.. JANGAN TINGGAL SEMBAHYANG YA...

1 comment:

~caHaYa MaTaKu~ said...

ya..moi pon same...sangat rindu kan saat ni sume..

rindukan gelak tawa gcm2...

rindu nak lepak same2

rindu nak wat kije gile..

tapi sume dah susah nk jumpe.. tp korg sume tetap terbaeeeekkk...

kak mim : thanks 4 everything...

wah mood emo la pas tgk ini pic.. wendu GCM2

klik iklan ni tak kena bayar pun