Tuesday, March 30, 2010

time kasih teman..

.
.
.
semalam memang hari yang aku rasa sangat2 down.
aku tak tahu nape la malang sikit nasib aku dari hari sabtu sampai senin.
masa aku kat kelas aku kena cerca dengan lect..
how come sorang lect ley suh aku prepare mc untuk exam ujung bln 4 nih?

she make me down... very..very down.. and disappointed

nasib dia lect aku kalau tak aku akan cakap..

"kau nak mampus ke apa?? jgn sampai aku jumpa kat luar aku langgar kau"

tahap kesabaran aku ada..
dont make me like rubbish..
aku akan berusaha hingga titisan darah aku yang terakhir..
kalau tetap bukan rezki aku untuk lulus kali ni..
aku gembira sebab aku dah berusaha..
bukan aku mengalah sebelum pedang terhunus di dada..

I'M NEVER QUIT!!
I'M NEVER QUIT!!
I'M NEVER QUIT!!

apa pun kau cakap...
aku tetap akan usaha..
pantang dalam hidup aku orang hina aku..
apa kau ingat kau bagus???

nasib masih ada kawan yang paham situasi aku dan menyokong aku..time kasih teman..sudi untuk panjat menara gading bergandingan.. aku tetap tak kan mengalah.. sebab aku tahu aku boleh buat !!

ima
bangkit sayang..
palitkan kembali TAHI itu ke muka mereka

4 comments:

Pakcik Ery Is Me said...

huiyooo00... chaiyoo :)

hestyrezyuda said...

sebab tu aku hangin jerk lately ni ry.. semua nak wat aku marah

Pakcik Ery Is Me said...

rilexz n senyum.. :)

hestyrezyuda said...

I'M TRYING RY..
HOPE I WILLING TO DO THAT

klik iklan ni tak kena bayar pun