Sunday, November 8, 2009

persoalan yang sama ke??




semalam aku masuk room lagik...

kes pertama yang aku tengok si kapten kubor duk nganjing sorang minah nih dafi (bukan nama sebenar) pasal konon nye pompuan nih dah serah body kat pakwe dia.. diakata budakk nih bodoh.. terkedu budak nih..... aku bukan apa.. yang bercakap pun...bukan bagus pun, penah publish sendiri gambar separuh bogel dalam MS.. lagik mau kutuk orang.bodoh ke apa??? ko kutuk2 orang.. padahal orang tgh kutuk2 ko. WEYH LANTAK LA KORANG NAK WAT APA... TAPI JGN LA PUBLISH... MMG NAK KENA FIRE DGN AKU NAMA NYE... lagik satu, kalau betul itu kesilapan dan dosa budak tu.. ko tak de hak nak aib kan dia kat khalayak ramai.. ko tahu tak?? hukum ko tu lagik berat dari dia??? APA CER NAK AIB2 KAN ORANG BHAI??? LAIN KALI PANDANG DIRI LU DULU !! KALAU LU BETUL SUCI WA TAK DE HERAN LA BHAI !!

ini lagik satu kes,, malam tu aku chat sampai tgh malam la juga.. walau esok ada paper akaun.. huhuhuhu.. hurm... si cham tegur sorang adik aku tuk calling2 dia.. adik aku pun kata ya boleh nanti calling... yang aku nak sepak je muka cham nih, dia wat icon terkejut.... huuhuh... dia macam terperanjat... apa sal eak??? tak boleh ea, kalau betul adik aku izin kan tuk ko calling dia??? apasal?? koo igt kalau adik aku cakap ya tu, makna nya dia tu pompuan jenis murah?? senang nak tackle??? senang nak ngayat??? HELLO BRO... NI BUKAN ZAMAN CITER BATU BELAH BATU BERTANGKUP BRO... NI ZAMAN DAH ADA PUTERI GUNUNG LEDANG THE MUSICAL DAH !!... jangan nak perasan la... kadang2 pompuan nih terpaksa cakap ya.. hanya sebab nak suh tutup mulut dah tak yah nak tadah tinge dgr ko merayu sampai 100 kali.. ko plak ley lak nak anggap dia macam tu... LU APAHAL BRO??? DAAH LAMA IDUP??!!!

2 comments:

~0~ said...

memcam la...btol tue..cermin diri dulu sebelum nak tegor org...heheh...

udah2...fokus exam ye...

etoi said...

apasal aku rasa cam xpaham ape yg ko cube smpaikan ek??? huhuhu...


emosi ko tergngu kebelakangngn ni bsbe... hurm... bwak2 bersabar k

klik iklan ni tak kena bayar pun