Sunday, October 25, 2009

newbies ni sabar je lah aku



ari tu aku on line YM, aku tgk kat list friends, ramai lak budak2 melaka2 yang on line... so aku pun invite sorang demi sorang untuk CF.. seronok jugalah walau tak ramai yang accept... lepas tu budak2 ni suruh aku join room.. diorang kata ramai budak kat dalam room.. aku pun masuk la... memang ramai... sungguh aku tak terlarat nak follow carpet tu laju sangat.. entah kat mana silapnye, tiba-tiba ada budak maki aku.. e'eh... ni dah lebih.. da_last_ifrit dgn carterpillar

setahu aku last_ifrit bukan orang yang macam tu, sebab sebelum ni aku pernah berbual dengan dia..tapi aku tak tahu mana silapnye, malam tu dia maki aku kaw-kaw P**I, B**I,K***Y,S****L, semua masuk.. mula2 aku cuba nak protect tapi aku tahu, lagik di layan.. lagik menjadi. budak2 lain semua bengang dan cuba protect aku dan room.. last2 semua cuba mendiamkan diri.. apai cuba slow talk dengan ifrit...

si caterpillar tu plak aku tahu dari dulu aku cam.. dia orang yang suka tabuh garam pada luka.. suka tambah ajinamoto dalam masakan,, dia memang penambah segalanya.... bila dia tgk room dah sunyi sikit dia blah...

si ifrit cuba PM aku dan minta maaf.. aku pun minta dia terus terang dengan aku, kenapa dia cakap aku sampai macam tu.. rupanya dia tak puas hati dengan ayat aku dalam tu.. aku pun bagi tahu, aku nih orang yang macam mana dan budak2 room semua kenal aku, dan paham cara aku bergurau. aku cakap kalau aku ada salah, aku minta maaf... dan dia pun minta maaf juga.. dia kata kalau apai tak terang dan tak bagi tahu dia siapa aku, ekmungkinan besar dia masih lagi ingat aku poyo... huhuhu,

skang aku dan dia jadi kawan, dan aku cakap disebab kan apai juga, aku akan maa
fkan dia.. huhuhu saje je pulang paku buah keras

BERBUAT BAIKLAH DENGAN ORANG DI SEKELILING MU... PASTI MEREKA AKAN BERBUAT BAIK DENGAN MU JUA...

1 comment:

~0~ said...

jgn memarah k...senyum

klik iklan ni tak kena bayar pun