Wednesday, April 1, 2009

ADOIYAI

dah lamakan aku tak update blog.....
igt dengan mati nye ima@amim mati dah blog ni..
tapi aku sayang lak kat blog nih
so.. banyak actually aku nak story... tapi tak terlarat laa
hmm ada kisah happenning
ada yang serius
ada yang sedih
ada yang merisaukan
ada yang menyakitkan hati dan buat aku rasa nak simbah asid je kat orang yang tu
tapi tak pe.... kita cool je k
untuk abang liey
sabarlah menempuhi dugaan.. abang kena tabah dan kuat..bukan mawar je ada di belakang abang untuk menyokong bahkan semua teman2 abang ada untuk abang.. even family abang pun..
so.. be a strongman abang... u can handle it..
lupakan masalah remeh yang lain.. budak2 abang yang gedik2 tu ke.. malaun2 yang keje nak paw abang tu jeke.. abang sekeh je diorang. tak yah nak jaga hati diorang sangat.. sepatut nya diorang bagi privercy pada abang sikit.. ni tak main lanyak je.. ke nak aku tolong tampau kan??kalau aku tampau kang,, berdengung sekor2. So, pada diri aku sendiri aku kena igt...
RAMAI ORANG SEKARANG YANG BERDENGKI DAN INGIN BERNIAT JAHAT DENGAN AKU... SO AKU KENA SEDIA DARI SEGI MENTAL DAN EMOSI... SAPE BUAT SIAL DENGAN AKU LAGIK LEPAS NI AKU TAK TERAGAK2 BUNUH JE KAU.. PAHAM?!!!!!

4 comments:

miss.4kul4h said...

uitt..
ko biar betik?

nie ker amim yg aku kenal?
ganaz gile ko skg?

takut aku neh..
hehehehehehe..

sabo beb..
be c00l..

huhuhuhu.. peace!

sometime sometime sometimes said...

yeah.... i like :) wakakaka....

Anonymous said...

giler ganaz...cuaks camnih...huhuhu

sometime sometime sometimes said...

hehe... weh rahimah... aku dah suke la skrg coz aku dah boleh bukak blog kt opis wakaka.. tpi syg nye shoutbox xble display :) wakakaka.. xpe la ble chat dalam comment box kan? hahaha

aku akan smbung chat ngn ko dalam blog melake2 k

klik iklan ni tak kena bayar pun