Thursday, October 9, 2008

HM... APA AKU RASA EAK SKANG???

aku terasa mungkin betul apa makna mimpi istikharah aku tu.. aku tak dapat ke2,2 nya..
aku berharap dapat bertemu dengan seorang lelaki yang mampu menjaga aku dengan sepenuh hati suatu hari nanti.
tapi buat yuzairi dan ramzan.. pintu hati ima tak tertutup terus pada kamu berdua.
mungkin ada jodoh kita, cuma belum tiba masanya itu kita tak tahu sebab kita hanya merancang Allah yang menantukan. aku harap yuzairi dan ramzan dan hidup dengan gembira dan berjaya dalam kehidupan. aku???
hmm.. tak tahulah. aku tak suka situasi ni tapi kau kena tempuh semua rintangan yang aku alami..
aku harap dan berdoa aku juga dapat bergembira dan berjaya dalam kehidupan aku. kalau aku ditakdirkan untu pergi terlebih dahulu aku redha.. harap wan, kak ana dan along dapat jaga ayah dengan mak baik-baik.. jangan kecik kan hati ayah dengan mak laghi. selalu lah tolong ayah dengan mak kat kedai, kesian diorang penat. korang jangan gaduh-gaduh. kita tak ada adik beradik ramai. ini je yang ada berganding bahulah bersama. saling sayang menyayangi..
along dengan wan. korang kena paham dengan perangai kak ana, dia memang jenis kasar, kadang kala bukan niat dia nak berkasar sebab bagi dia itu dah cukup lembut dan terbaik. walau kadang-kadang ima sendiri pun sakit jer dengan dia. wan pula jangan suka dendam dengan adik beradik, ingat tu. wan dah jadi adik yang baik. jaga along dengan kak ana. walau along tak berapa nampak apa aje keputusan kena bincang dengan along. ingat tau..along jangan bengkeng-bengkeng dengan adik-adik.. adik-adik semua sayang along. walau along sebelum ni tak rapat dengan kami, tapi kami tahu along sayang kami. along sekarang kena jadi orang yang lebih tegas dan pandai buat keputusan. bela nasib keluarga kita. along tunggak kami...

wassalam...........

No comments:

klik iklan ni tak kena bayar pun